Bucurie mare pentru fanii „Insula Iubirii”. Una dintre cele mai îndrăgite concurente este însărcinată pentru prima dată

Publicat: 09/05/2021 | 12:20

Bucurie mare pentru toți fanii Insulei Iubirii! Nicoleta Molnar, cea care a avut o relație cu Cătălin Meșter, este însărcinată.

Nicoleta Molnar este însărcinată pentru prima dată! Fosta concurentă de la Insula Iubirii a depășit toate eșecurile amoroase și acum se pare că se bucură din plin de tot ceea ce-i oferă viața.

Pe contul său de Instagram, Nicoleta Molnar a postat o fotografie cu ea, alături de iubitul său, dar surpriza a constat în faptul că în imaginea cu pricina se vedea burtica de gravidă. Mai mult, Nico le-a mărturisit fanilor săi că se află în a 5-a lună de sarcină.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Molnar Nico (@molnar_nico)


Imediat, internauții au felicitat-o pe fosta concurentă de la Insula Iubirii și s-au bucurat enorm să o vadă într-o astfel de ipostază.

„Felicitari Nico !❤️???? va dorim tot binele din lume, sa va bucurati din plin de aceasta minune ! ???????????????? / Wow asta da veste….sănătate și fericire meriți ???????? / Felicitari. Multa sanatate si tie si la bebeluș. Sa aveti parte de tot ce e mai frumos in lume si să vă aducă numai bucurii. Sarcina usoara ❤️❤️❤️ / Felicitări! Să fie într-un ceas bun ❤️” sunt câteva dintre mesajele primite de Nicol Molnar.

Nico și Cătălin au picat testul fidelității la Insula Iubirii

Nicoleta Molnar a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat alături de partenerul său de la vremea respectivă, Cătălin Meșter, în cadrul emisiunii ”Insula Iubirii”. Păreau de nedespărțit, iar testul era ca și trecut, însă lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Cătălin nu s-a putut abține și i-a călcat strâmb iubitei sale cu nimeni alta decât focoasa ispită Nicoleta Dragne.

Atunci, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și, la câțiva ani distanță, Nico s-a îndrăgostit de Marco, una dintre ispitele de la ”Insula Iubirii”. Deși totul părea că merge ca pe roate, se pare că nici relația cu acesta nu a fost ce trebuie. Drept urmare, frumoasa blondină și Marco s-au despărțit.