Bucurie mare pentru Ela Arjandas. Românca măritată cu unul dintre cei mai bogați bărbați din lume este însărcinată

Publicat: 12/04/2021 | 07:33

Bucurie mare pentru Ela și Anil Arjandas! Cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată, iar marea veste a fost dată de către Ela, chiar de ziua de naștere a soțului său.

Anil Arjandas este unul dintre cei mai bogați bărbați din lume. La potențialul lui financiar, ar fi putut avea orice femeie, dar și-a ales-o pe cea mai potrivită! Românca Ela Arjandas i-a luat mințile, astfel că cei doi se bucură acum de un mariaj de 5 ani, dar și de cel mai frumos moment al vieții lor.

De ziua de naștere a lui Anil Arjandas, frumoasa blondină a postat o fotografie în care i se vede burtica de gravidă, arătându-le tuturor, astfel, că este însărcinată pentru prima dată.

”La mulți ani, celui mai iubit tătic! ♥ ️ @anilarjandas. Abia aștept această uimitoare aventură, toate mângâierile, toate nopțile nedormite și toată dragostea nesfârșită. Bebe ”A” este deja atât de norocos să te aibă pe tine ca tată și abia așteaptă să te cunoască! Te iubesc atât de mult și îți doresc o viață fericită!”, a scris Ela Arjandas pe pagina sa de Instagram, la postarea sa despre sarcină, care a adunat aproape 15.000 de aprecieri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ela Arjandas (@ela_arjandas)

Ela și Anil Arjandas, căsnicie de 5 ani

Și dacă tot v-am împărtășit bucuria lor, haideți să vă spunem și cine sunt cei doi. Anil Arjandas este unul dintre cei mai bogați bărbați din lumea, dar și unul dintre cei mai arătoși. În urmă cu 5 ani, milionarul se căsătorea cu Ela, o româncă ce a reușit imediat să-l cucerească prin frumusețea ei. Nunta celor doi a fost una ca în basme, meniurile dintre cele mai sofisticate, iar Ela Arjandas a arătat ca o prințesă în ziua cea mare.

Să știți că nici românca noastră nu este mai prejos la capitolul frumusețe, Ela fiind o femeie superbă, ale cărei trăsături este imposibil să le faci neobservate.

Sursă foto: Instagram