Bucură-te de superexperiența celui mai nou joc din oferta Superbet!

Publicat: 16/04/2020 | 15:57

Cu toții cunoaștem vechiul proverb românesc “Ai carte, ai parte” pe care toată lumea îl rostește cu fiecare ocazie. Ei bine, în cazul noului SuperJoc de la Superbet, Book of Gold Double Chance, se aplică pentru că linia de cărți îți poate aduce SuperCâștiguri Paștele acesta. Scenariul ideal ar putea deveni realitate pentru tine, masa plină de sărbători completată de câștiguri imense la aparate. Ce își poate dori mai mult un parior devotat? Înregistrează-te aici și pune-ți talentul de jucător la încercare!

 VEZI CARE SUNT LINIILE CÂȘTIGĂTOARE!

Aventura Egiptului Antic din Book of Gold se plătește excelent pentru pariorii cu mână de aur. Sunt 10 linii plătitoare care îți pot schimba balanța contului. Cele mai importante simboluri sunt faraonul și cartea acestuia. Dacă prinzi 3 cărți într-o linie, ai dat lovitura, primești 10 rotiri gratuite în care ai doar de câștigat. Jocul îți alege aleatoriu două simboluri plătitoare care îți garantează câștiguri la fiecare rotire. În funcție de câte simboluri îți pică la o rundă, câștigi mai mult sau mai puțin. Câștigurile serioase încep la 3 sau 4 simboluri pe o mână jucată, iar la 5 ai șansa să lovești Big Win, Super Win sau chiar marele premiu al jocului, Mega Win. Pare un joc simplu la bază, însă câștigurile pot fi colosale și fără multe linii plătitoare. Întră acum pe site sau în aplicația Superbet și bucură-te de noile jocuri din ofertă!

 Jucător cu experiență sau începător, ai încredere în fiecare mână jucată și alege întodeauna cea mai bună variantă de joc! Joacă responsabil și distrează-te pe cinste în pragul Paștelui! Vezi aici oferta de jocuri de pe site!

Autor: Silviu Elisei, Superbet