Bucătar de numai 19 ani, ucis de coronavirus. Familia tânărului spune că nu avea probleme de sănătate

Publicat: 31/03/2020 | 12:50

Tragedie în Marea Britanie, după ce un tânăr de numai 19 ani a murit din cauza coronavirusului. Acesta lucra pe post de bucătar, la restaurantul familiei sale. 

Familia unui tânăr din Marea Britanie este distrusă de durere, după ce acesta și-a dat ultima suflare, răpus de coronavirus. Luca di Nicola lucra drept bucătar la restaurantul familiei sale și nu avea nicio problemă de sănătate.

VESTE BUNĂ. OMS: „Ar trebui să vedem o stabilizare a epidemiei de coronavirus în Italia”

Tânărul s-a infectat cu Covid-19 și a început să se simtă extrem de rău. Cu toate acestea, medicii i-au spus că nu are niciun motiv să-și facă griji, pentru că organismul lui este sănătos și va ieși victorios din această luptă. Mai mult, medicii i-au spus că este vorba despre o simplă gripă, deși tânărul avea simptome de infectare cu coronavirus.

Familia lui Luca susține că tânărul nu avea nicio problemă de sănătate și că înainte de a muri, a început să tușească foarte rău.

„Cu o săptămână înainte de a muri, Luca avea febră și tușea, iar cumnata mea și soțul ei, care locuiau în aceeași casă, aveau aceleași simptome. Un doctor i-a dat nepotului meu niște paracetamol”a declarat mătușa lui Luca, potrivit presei internaționale.

OMS avertizează că și tinerii sunt în pericol din cauza sănătății și, mai mult de atât, cei sănătoți pot dezvolta cazuri severe de infectare cu Covid-19.