BRomania, “trădat” de propia mamă. Artistul i-a propus o colaborare, iar femeia… “I-am zis: wow, credeam că suntem același sânge!”

Publicat: 16/03/2020 | 14:29

Matei Dima, cunoscut în showbiz sub nickname-ul BRomania, și mama lui, au făcut spectacol în mediul on-line, grație temelor amuzante pe care le abordau. Însă, de o perioadă, femeia a abandonat proiectul, iar artistul a dezvăluit motivul pentru care nu mai apare în filmulețele care au strâns sute de mii de vizualizări.

VEZI AICI: BRomania a povestit pe scenă cum a făcut sex cu Gina Pistol şi Andreea Mantea

Mama a semnat cu un agent foarte important și ultima oară când i-am scris să facem un sketch mi-a zis să-i contactez agentul. Și i-am zis: wow, credeam că suntem același sânge”, a dezvăluit, amuzat, Matei Dima, pentru libertatea.ro.

Adevărul e următorul: pe cât de mult îi place să filmeze, pe atât de mult îi displace când postez. Adică se simte așa, pusă sub atenția tuturor oamenilor, și știi că în online oamenii sunt răi. Într-o perioadă îmi spunea mereu ce scriu oamenii despre ea. Degeaba am încercat eu să-i explic că nu trebuie să o intereseze astfel de lucruri. N-a suportat foarte mult chestia asta și am acceptat. I-am mulțumit enorm pentru tot ce a făcut până acum. Putem să luăm o pauză”, a mai povestit Matei.

NU RATA: BRomania are fanele lui şi în viaţa reală, nu doar pe Facebook. S-a „lipit” la 3 dimineaţa de o blondă pentru… premianţi!

Cine este BRomania

BRomania a devenit cunoscut publicul din ţara noastră datorită show-urilor de stand up, vine-urilor şi sketchurilor în care vedetele din showbizz-ul autohton i-au fost personaje. În plus, Matei Dima a depăşit un milion de fani pe Facebook, la trei ani de la lansare. Actor de meserie, BRomania este câştigătorul primei ediţii de Youtube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru Destorm („See Me Standing”), un cântăreţ de muzică rap.

De precizat că Matei are studii şi experienţă ca regizor. Inna, Antonia, Smiley, Andreea Mantea, Gina Pistol, Andreea Bălan şi Bogdan Vlădău au fost doar câteva dintre vedetele de la noi pe seama cărora BRomania a făcut glume