BRomania ar fi ajuns milionar dacă nu și-ar fi investit banii în filme. „Toate proiectele pe care le vezi sunt făcute din banii pe care îi pun și eu de la mine ”

Publicat: 22/02/2020 | 16:43

BRomania a trecut de la filmulețele de pe YouTube, la filme în sala de cinema. Matei Dima este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. A început de jos și a reușit să crească gradual. Datorită implicării și a dorinței de a evolua constant a reușit să se mențină mereu în topul preferințelor oamenilor.

Odată cu succesul au venit și banii pentru BRomania. Majoritate banilor pe care i-a facut, i-a investit în proiectele următoare, iar dacă nu făcea asta probabil ar fi ajuns milionar până acum.  Matei Dima și-a fcăut debutul în lumea cinematografiei cu două filme ce au fost lansate recent: “5 Gang- Un altfel de Crăciun” și „Miami Bici”. În ambele producții s-a implicat 100%: a inevstit bani, a scris scenarii, a regizat și a jucat. (CITEȘTE ȘI: CODIN MATICIUC ȘI BROMANIA S-AU SĂRUTAT PASIONAL ÎN FILMUL MIAMI BICI! MĂRTURISIRI PICANTE DE PE PLATOURILE DE FILMARE: “AU FOST VREO 5 DUBLE”)

„Sunt milionar în followers. Am milioane de urmăritori. Nu mă ascund vizavi de banii pe care îi fac. Probabil că dacă nu i-aș fi investit în aceste două filme, “Miami Bici” și “5 Gang- Un altfel de Crăciun”, aș fi fost milionar până la vârsta asta. Eu tot ce am făcut am reinvestit și de-aia am și avut succes. Toate proiectele pe care le vezi sunt făcute din banii pe care îi pun și eu de la mine. Așa am crescut. Am plecat de la telefon. Cu primii bani pe care i-am făcut mi-am luat o cameră. Normal că mi-am luat și un BMW la un moment dat, că doar sunt din Constanța. Tot ce am câștigat am încercat să bag în următorul proiect ca să ajung unde sunt acum și uite că a funcționat”, a declarat Matei pentru libertate.ro.

Bilă în „Miami Bici”

Filmul „Miami Bici” la care BRomania a lucrat împreună cu regizorul Jesus del Cerro și Codin Maticiuc a avut premiera acum câteva zile și a adunat numai recenzii bune. Se pare că pelicula este apreciată de public și se vede asta prin sălile pline din cinema.

În acest film BRomania îl interpretează pe unul dintre personajele principale, Bilă. Un tânăr care descoperă pentru prima dată America. „Sunt câteva momente fine de asemănare. Nu neapărat de limbaj, pentru că personajul meu nu știe engleză mai deloc în film, dar sunt niște șocuri din astea culturale vizavi de clădiri, vizavi de oameni. Sau de faptul că, în America, poți să mergi și să bei cât vrei de mult la un fast food, îți dă paharul gol… Și asta pe mine m-a șocat când am fost în America. Bine, cred că am fost și primul din istoria fast food-ului care și-a pus ditamai găleata de suc, că era moca. Dar așa, ca asemănări între noi… Și personajul meu suferă din dragoste în filmul ăsta, precum sufăr și eu în realitate”, a mai spus Matei Dima.