Brigitte și Florin Pastramă, taxați de polițiști pentru că au participat la o petrecere ilegală. Bruneta a fost luată prin surprindere: „Au fost diverse discuții”

Publicat: 02/03/2021 | 08:22

Brigitte Pastramă a mărturisit, de curând, că ea și soțul ei Florin au fost amendați de poliției, pentru că au participat la o petrecere, mai precis un botez în familie.

Vedeta susține că deși ea și Florin nu s-au dus la petreceri în timpul pandemiei, exceptând acest eveniment de la care „nu au putut să lipsească”.

Citește și: Când Brigitte nu-i acasă, angajații își fac de cap! Soții Pastramă au plecat în Dubai, iar casa a rămas pe mâna menajerei și a lui nea Marin

„Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florn. Nu aveam cum să refuzăm. Familia este foarte mare.

Când a venit Poliția noi eram la masă, venisem de o oră și jumătate. Nu știu cine a anunțat Poliția. Internetul nici nu funcționa.

Deci nu știu cine ar fi putut să anunțe Poliția. Am postat abia a doua zi un video, când mi-a venit și amenda.

A fost unicul eveniment la care am participat în pandemie. Când au venit echipajele, au fost diverse dicuții.

Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la capacitate de 30%”, a declarat Brigitte Pastramă, la Xtra Night Show.

Selly, ultima vedetă amendată

Vlogger-ul Selly (Andrei Șelaru) și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov, la o petrecere alături de prieteni.

Imaginile postate chiar de către acesta pe rețelele de socializare Poliția Ilfov s-a sesizat din oficiu și a transmis amenzi de cel puțin 15.000 de lei, „pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”.

La petrecerea lui Selly a participat și manelistul Țancă Uraganul care a cântat și s-a fotografiat cu vlogger-ul.

Nu rata: Motivul pentru care Brigitte Pastramă nu s-a mai spălat de 3 zile! Şi-a vărsat nervii pe Florin Pastramă: “Vă daţi seama cum miroase?”