Brigitte și-a „epuizat” soțul la shopping. Florin Pastramă a profitat de fiecare băncuță din mall să se odihnească

Publicat: 20/12/2020 | 23:43

Brigitte și Florin Pastramă sunt dovada vie că dragostea adevărată învinge întotdeauna! Relația lor este mai sudată ca oricând însă există, bineînțeles, și mici compromisuri pe care trebuie să le facă cei doi soți. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu sacrificiul ”suprem” pe care l-a făcut Florin Pastramă pentru iubita lui consoartă.

Brigitte și Florin Pastramă au o relație tumultuoasă, dar de fiecare dată reușesc să treacă peste obstacole. Sentimentele celor doi sunt mai puternice ca oricând și, nu de puține ori, Brigitte și Florin au mărturisit că își doresc un copil.

Primul popas

Cei doi își petrec majoritatea timpului împreună, iar în weekend au dat fuga într-un mall din Capitală pentru o sesiune de shopping, în prag de sărbători. La un moment dat, Brigitte a avut ceva de rezolvat la una dintre companiile de telefonie mobilă și, bineînțeles, conform noilor reguli impuse în contextul pandemiei de coronavirus, a așteptat la rând să fie chemată de un angajat.

Într-un final, fosta soție a lui Ilie Năstase a intrat în magazin și a început să discute cu unul dintre vânzătorii Vodafone. Moment prielnic pentru Florin Pastramă să-și tragă puțin sufletul și să-și odihnească picioarele după atâta umblătură prin mall. În timp ce soția lui rezolva ”problema”, fostul concurent de la ”Ferma” s-a așezat pe un scaun și a butonat continuu telefonul.

Florin Pastramă a avut de ”suferit” la shopping

După ce s-a plictisit să mai dea scroll pe rețelele de socializare, ”bifând” fiecare noutate, a analizat diverse oferte din magazin și s-a uitat, cam posac, la ceilalți clienți. ”Diversiunea” a durat ceva vreme, iar pe fața lui Florin Pastramă se putea observa cu ușurință exasperarea. Ce-i drept, puțini sunt bărbații cărora le place să stea după consoartele lor în sesiuni de shopping care par interminabile. Dar… dragostea e mai presus de orice, iar în mall sunt destule locuri pentru bărbații ”oropsiți”.

După sesiunea de shopping, cei doi s-au îndreptat cel mai probabil spre casă, acolo unde Florin Pastramă a reușit, într-un final, să se odihnească în adevăratul sens al cuvântului, după un asemenea ”chin”. (CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT CINE O “HĂRȚUIEȘTE” PE BRIGITTE)

Florin Pastramă, ”epuizat” după sesiunea de shopping cu Brigitte

„Războiul” dintre Raluca Podea și soții Pastramă nu pare să ajungă la final

În altă ordine de idei, Raluca Podea nu poate să treacă peste faptul că fostul ei logodnic a părăsit-o pentru Brigitte. Foste rivale în dragoste, Brigitte Pastramă și Raluca Podea s-au acuzat reciproc de aproximativ un an și jumătate și și-au aruncat vorbe grele, cu fiecare ocazie.

Recent, în vizorul Ralucăi Podea a intrat și Florin Pastramă, pe care l-a acuzat de infidelitate. Blondina susține că acesta ar fi sunat-o de nenumărate ori, pe ascuns. Soțul lui Brigitte susține că afirmațiile făcute de fosta lui logodnică nu sunt adevărate și că, de fapt, ea ar fi apelat la fosta iubită a fratelui său ca să se împace cu el.

”Niciodată nu am căutat-o! Să îmi arate mie un printscreen când eu am sunat-o! Este o… De câte ori ne despărțeam sau mai aveam probleme cu Brigitte venea la Simona, fosta iubită a fratelui meu, și punea țara la cale și mă aștepta pe mine! Eu în doi ani de zile de când nu mai sunt cu ea, nu am vrut să ies, nu am mers la televizor să dau vreo replică.

Vreau să spun că acum m-am săturat. Tot timpul apare pe spatele meu și al lui Brigitte. Eu nu am fost niciodată logodit cu ea. Nu i-am dat niciodată un inel. Să-mi arate mie inelul ăla pe care îl are de la mine. A fost prietena mea. Am fost de nenumărate ori despărțit de ea. Nu am mai vrut eu să fiu cu ea și atunci ea venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Războiul dintre Raluca Podea și soții Pastramă nu pare să ajungă la final
Raluca Podea și soții Pastramă sunt tot la cuțite

Brigitte, acuzații dure la adresa fostei sale cumnate

Brigitte o acuză pe Simona Necula că a trădat-o și a umilit-o, deși a ajutat-o în cele mai grele momente din viața sa. Bruneta crede, cu tărie, că Raluca Podea s-a aliat cu fosta ei cumnată ca să-i pună bețe-n roate în căsnicie. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE RALUCA PODEA)

“Dragii mei, am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia «Pastramă»! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de «cumnățica» mea, Simona Necula, care, împreună cu Raluca Podea, a uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia. Au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie.

Șocant este că, în tot acest timp, eu am fost cea care i-am scos de la amanet mașina lăsată pentru a-și implanta sprâncene și umfla fundul, 7.000, precum și în nenumărate rânduri i-am împrumutat sume de mii de euro pentru a-și plăti casa unde stă și unde ce credeți? Locuia din când în când și Raluca Podea, cu fiul…”, a mărturisit Brigitte pe Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.