Brigitte se autodenunță în legătură cu ex-ul: ”În realitate, n-a fost logodnicul meu! Eu l-am fabricat pe Cornel! De fapt, el este…”

Publicat: 11/02/2020 | 23:54

După ce v-am prezentat, în premieră, AICI, detalii incredibile despre modul în care Brigitte și Cornel Oană au negociat termenii ”divorțului”, vedeta a făcut mărturisiri incredibile. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, fosta doamnă Năstase a spus întreg adevărul despre relația pe care a avut-o cu Cornel. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL LOGODNIC AL LUI BRIGITTE NU MAI ACCEPTĂ SĂ TACĂ)

A trecut un an de când fosta doamnă Năstase s-a despărțit de Cornel Oană. Chiar dacă, între timp, și-a refăcut viața, Brigitte pare că nu și-a încheiat socotelile cu fostul. Ex-concurenta de la „Ferma” a vorbit deschis, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, despre relația pe care a avut-o cu Cornel Oană. Fosta doamnă Năstase a explicat cum l-a cunoscut pe tânăr, dar și ce servicii controversate i-a cerut. (NU RATA: ELENA UDREA A DANSAT ÎNTR-UN RESTAURANT LUXOS PE MANELELE LUI ADI MINUNE)

„Căutam o persoană care să îmi intre în conturile fostului meu soț”

”Am o căsnicie foarte frumoasă de aproape un an. Nu înțeleg de ce el se folosește de ziua mea să mai vorbească de mine. Aduce aminte că a fost logodnicul meu, dar el nu a fost niciodată în realitate. Probabil încarcă să se mai folosească de imaginea mea. Eu n-am mai vorbit de el.

Am răspuns o singură dată la o întrebare și am lămurit situația de ce nu mai am magazinul. Am fost foarte rănită, la un moment dat, de tot ce mi s-a întâmplat în fosta căsnicie și așa am considerat eu atunci să încerc să fabric o persoană ca să arăt că sunt și eu sus și că pot să trec mai departe și că mă vrea și pe mine cineva.

Am investit într-un băiat, pe care l-am cunoscut pe net, iar el este hacker. Căutam o persoană care să îmi intre în conturile fostului meu soț pentru a afla cu cine mai vorbește. Așa l-am cunoscut.

El este cel care a intrat în contul fostului meu soț și mi-a montat și programul acela de copiere a WhatsApp-ului și apoi m-a consolat. Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum și nu doresc să se mai folosească de mine și de numele meu și să mai apară în presă pe subiectul meu”, a declarat Brigitte, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Brigitte Pastramă, confesiuni incredibile despre relația cu Cornel Oană

Brigitte, căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cornel Oană și Brigitte Năstase, în perioada când formau un cuplu

Brigitte și Florin Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea construirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut. (NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU IUBITUL AGRESOR AL DANIELEI CRUDU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)