Brigitte s-a “transformat” în propriul ei Moș Crăciun. Cum am filmat-o în timp ce și-a ales cadoul, fără ca Florin Pastramă să aibă vreo contribuție

Publicat: 24/12/2020 | 16:20

În Ajun de Crăciun, Brigitte s-a “transformat” pentru ea în celebrul moș cu costum roșu! Paparazzii CANCAN.RO au filmat-o în exclusivitate pe afaceristă în timp ce și-a ales cadoul, fără ca soțul ei să aibă vreo contribuție. Explicația pentru gestul său e simplă! Florin Pastramă era tare preocupat de ceva pe telefonul său și, cel mai probabil, el și partenera sa de viață discutaseră înainte despre noua achiziție din familia lor.

Brigitte s-a “transformat” în propriul ei Moș Crăciun

Îmbrăcată cu o ținută lejeră, la care și-a asortat masca de protecție cu pantalonii, o geacă supradimensionată argintie și pantofi sport – așa a fost surprinsă Brigitte Pastramă într-un magazin de telefonie de paparazzii CANCAN.RO. În imaginile realizate în exclusivitate de fotografii noștri se poate observa că diva nu a mers singură, ci a fost însoțită de soțul său. Acesta din urmă a preferat să aștepte cuminte pe un scaun în minutele în care bruneta a vorbit cu angajații și le-a explicat ce model de smartphone își dorește. Achiziția reprezintă propriul cadou pe care fosta doamnă Năstase a ales să și-l facă de Crăciunul 2020.

Cei doi soți s-au împăcat în urmă cu câteva săptămâni și sunt deciși ca nimeni și nimic să nu le destrame mariajul. Toate acestea se întâmplă și după ce afacerista a reușit să-i ierte ieșirile violente ale lui Florin Pastramă; în urmă cu trei luni, ea a fost trântită într-o parcare de soțul ei care nu s-a calmat nici când doi bărbați au încercat să intervină în scandal.

Nu rata: Brigitte Pastramă, scandal cu o companie de telefonie: “Nu mai înțeleg nimic!”

Brigitte s-a “transformat” în propriul ei Moș Crăciun: și-a cumpărat un smartphone lansat de curând pe piață. În timp ce i se făceau actele, soțul ei a stat pe un scaun, fiind preocupat de ceva pe telefonul său © CANCAN.RO
Brigitte s-a “transformat” în propriul ei Moș Crăciun: și-a cumpărat un smartphone lansat de curând pe piață. În timp ce i se făceau actele, soțul ei a stat pe un scaun, fiind preocupat de ceva pe telefonul său © CANCAN.RO

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a fost atacat de un taximetrist! Bărbatul a vrut să îl jefuiască: “A scos la mine un cuțit”

Brigitte și Florin Pastramă, poveste de iubire pe platourile de filmare de la “Ferma”

Brigitte a devenit soția lui Florin Pastramă în urmă cu mai bine de un an. Nunta lor a fost una ca-n povești… 7 iulie 2019 este data în care ei și-au jurat iubire și credință în fața Lui Dumnezeu. Fostul soț al vedetei și-a refăcut și el viața; Ilie Năstase s-a căsătorit civil cu Ioana Simion pe 25 aprilie 2019, iar nunta a fost una restrânsă și a avut loc la începutul lunii iunie 2020. Nașii lor au fost Ioana Marcu și partenerul ei de viață, Ciprian Marica.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.