Brigitte reacționează în scandalul cu fiul și fostul său soț. Bruneta îi avertizează dur: „Sper să nu ajung să mă enerveze, încât să…”

Publicat: 27/06/2020 | 14:30

Brigitte Pastramă a reacționat public în urma scandalului cu fiul său, căruia i-a depus plângere penală în urmă cu cinci zile. Bruneta și băiatul de 20 de ani s-au îmbrâncit la vila acesteia, apoi el a plecat în fugă cu mașina de lux a brunetei.

Războiul dintre vedetă și băiatul pe care-l are din căsătoria cu Octavian Sfăt, decedat în 2002, ar fi pornit de la moștenirea survenită în urma decesului omul de afaceri, au declarant surse pentru CANCAN.RO.

CITEȘTE ȘI: Flick, picanterii despre cum a început relația cu noua iubită, Denisa Hodișan: “Ne apuca 7 dimineața la telefon”

Surse au declarant pentru CANCAN.RO că războiul dintre mamă și fiu ar fi pornit de la vila pe care Brigitte a moștenit-o în urma decesului fostului soț, Octavian Sfăt. Conform unor apropiați din anturajul vedetei, în urmă cu ceva timp, atunci când fosta doamnă Năstase a decis să vândă imobilul din Timișoara, i-ar fi promis fiului ei că îi va cumpăra o locuință în București. Doar că, odată cu trecerea timpului, vedeta se pare că nu și-a onorat promisiunea.

De la acest lucru, de ceva vreme, între Robert și Brigitte s-ar fi iscat unele momente tensionate, iar lucrurile ar fi escaladat destul de repede pentru că tânărul s-ar fi considerat nedreptățit de mama lui.

CITEȘTE ȘI: Accident rutier grav! Un concurent de la Puterea Dragostei a fost transportat la spital! Care este starea lui de sănătate

”Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională”a declarat Robert Sfăt, într-o emisiune TV.

De asemenea, Ovidiu Torj i-a luat apărarea lui Robert, spunând că băiatul este extrem de educat și nu consumă substanțe interzise, așa cum ar fi declarat mama sa.

„L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii. E foarte educat, citit (…) Nu folosește substanțe”, a declarat Ovidiu Torj la Xtra Night Show.

CITEȘTE ȘI: Justin Bieber, reacție dură la adresa femeilor care l-au acuzat de abuz sexual! Artistul cere daune de 20 de milioane de dolari

Brigitte îi amenință pe cei doi să nu continue acest război, altfel va face declarații cu adevărat cutremurătore în presă.

„Momentan nu vreau să arunc cu noroi în băiatul meu și nici în tatăl fetiței mele. Sper să nu ajung să mă enerveze într-atât încât să îmi deschid eu gura”, a declarat Brigitte pentru Spynews.ro.

Scandalul de la vila lui Brigitte Pastramă

Totul a început în urmă cu cinci zile, în casa lui Brigitte Sfăt. Fiul acesteia, Robert, și-a bruscat mama, apoi a fugit cu mașina de lux a acesteia. Sătulă de atâtea probleme, fosta soție a lui Ilie Năstase a mers la poliție și a depus plângere împotriva băiatului ei și a prietenilor acestuia. Conform declarațiilor brunetei, Robert ar fi dat o petrecere în casă, fără să o anunțe în prealabil. El și prietenii lui ar fi consumat alcool și droguri, iar mai apoi ar fi dat muzica extrem de tare. Deranjată de zgomotul infernal, Brigitte a mers în camera fiului său, însă acesta a îmbrâncit-o, dorind să o dea afară. Numai intervenția rapidă a lui Florin Pastramă a făcut ca între cei doi să nu izbucnească o bătaie în toată regula.

”Mamei îi sare țandăra de la cel mai mic lucru. Sigur că nu am bătut-o. Chiar dacă nu avem o relație bună, este mama mea. Nu aș face așa ceva. Da, am avut multe conflicte, însă ea denaturează lucrurile. Nu au existat loviri din partea mea. Din a ei, da. Și nu numai pe mine. Pe cine prinde”, a spus fiul lui Brigitte și al primului ei soț, Octavian Sfăt.