Brigitte Pastramă și-a dat afară fiul din vila în care locuiește cu soțul ei. Ce decizii a mai luat după scandalul care s-a terminat la poliție

Publicat: 23/06/2020 | 17:07

“Numai mamă să nu fii”… este o expresie veche din popor care ilustrează perfect situația în care se află în prezent Brigitte Pastramă. Cu sufletul frânt, ea a hotărât să își dea afară fiul din vila în care locuiește cu soțul ei, Florin Pastramă. Duăpă scandalul care s-a terminat ieri la poliție, bruneta a luat și alte decizii importante pentru băiatul ei, Robert Sfăt.

Citește și: Scandalul dintre Brigitte Sfăt și fiul său ia amploare! Fosta soție a lui Ilie Năstase, bruscată de Robert, în propria casă: “A împins-o, plângea în hohote”

Brigitte Pastramă și-a dat afară fiul din vila în care locuiește cu soțul ei

Brigitte i-a interzis fiului ei să mai vină în casa în care stă cu fiica sa și soțul. Ea speră că această schimbare importantă îl va face pe Robert Sfăt să conștientizeze greșelile grave comise. Cu toate că nu își mai dorește să locuiască sub același acoperiș cu fiul său, vedeta este dispusă să îi asigure banii pentru o chirie în București, dar se teme că va fi dat afară de proprietar în cazul în care va continua să creeze situații delicate. În legătură cu mariajul pe care îl are cu Florin Pastramă, bruneta a spus că totul merge perfect între ei.

“O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face… (…) Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea”, a dezvăluit fostul model pentru VIVA!.

Chiar dacă a fost victima unui episod extrem de neplăcut, Brigitte Pastramă a ales să nu depună plângere împotriva fiului.

Nu rata: Primele declarații ale fiului lui Brigitte despre scandalul în care poliția a intrat pe fir: “Am avut diferite…” + ce a spus despre consumul de droguri

Robert Sfăt: “Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”

În cadrul unui interviu oferit după scandalul monstruos, Robert Sfăt a prezentat o altă versiune a lucrurilor mărturisite de mama lui, Brigitte Pastramă.

“Au venit niște prieteni, am ascultat muzică mai tare, ea era obosită. Mi-am însușit o sticlă de vin de la ea, am băut, s-a supărat că am dat muzica tare, a venit bum, bum pe scandal, de la o scânteie a ieșit incendiu. Referitor la ce a spus, că am ridicat mâna la ea, că aș face acest gest tragic, ca un bărbat să dea într-o femeie, mi se pare deplorabil. Am sunat-o de la secție, mi-a zis că la ea în casă nu am ce căuta, eu acum sunt homeless, nu am casă, dar mă descurc. (…). Am dormit și pe bancă în parc, și la metrou”, a povestit fiul lui Brigitte pentru wowbiz.ro.

Află și: Dezvăluire-bombă despre divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase: “Mi-a fost rușine să spun”. Vedeta a rostit azi adevăratul motiv al separării definitive