Brigitte Pastramă își închiriază imobilul de lux din Mamaia. Cât trebuie să plătești pe lună pentru a locui acolo

Publicat: 19/04/2020 | 15:30

În plină pandemie de coronavirus, Brigitte Pastramă încercă să facă orice îi stă în putere pentru a face rost de bani. Având în vedere că shaormăria deschisă curând acum este închisă, vedeta a decis să închirieze imobilul din Mamaia.

Potrivit anunțului postat de Brigitte, cei care vor să locuiască în apartament pe termen lung trebuie să plătească 1500 de euro pe lună.

„Ofer spre inchiriere pe termen lung apartament de lux, trei camere, două bai, complet utilat in complexul rezidential de langa Hotelul Nyota, etaj 1, foarte frumos, dotari si finisaje standarde superioare, minim 6 luni”, a notat vedeta în anunț, în care se specifică și suma lunară pe care o pretinde, 1500 de euro.

De ce s-au despărțit Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

Brigitte a avut parte în căsnicia cu Ilie Năstase și de bune și de rele, iar motivul este gelozia fostului jucător de tenis.

Se pare că, Ilie Năstase ar fi pus mâna pe telefonul brunetei și a reușit să treacă de parolă. Fostul tenismen a rămas șocat atunci când a găsit conversații siropoase purtate de Brigitte cu Cătălin Cazacu. Acesta a fost picătura care a umplut paharul, iar Ilie Năstase a pus punct căsniciei.