Brigitte Pastramă este însărcinată în plin divorț. Al cui este copilul

Publicat: 05/05/2020 | 07:46

În ultima perioadă, zvonurile despre o eventuală despărțire dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost din ce în ce mai numeroase, cei doi aflându-se – se spune – într-un impas sentimental peste care nu ar mai putea trece.

Totuși, până la o oficializare a despărțirii despre care se vorbește atât de mult în lumea mondenă autohtonă, materializată printr-un divorț – cu toate că nimic nu este sigur din acest punct de vedere -, iată că acum a apărut o nouă informație în acest scenariu intens mediatizat. Brigitte este însărcinată – potrivit viva.ro -, iar cel care a făcut această dezvăluire este chiar Florin Pastramă, fericitul viitor tătic. Totul s-a întâmplat în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, iar Brigitte ar fi însărcinată în prima lună, pe cale naturală.

Vedeta a apelat și la metoda fertilizării in vitro, numai că a pierdut sarcina și, ulterior, a renunțat la tratament.

(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE BUNURI INTRĂ LA PARTAJ ÎNTRE BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ. CUM A DISPĂRUT CARTIERUL DE VILE DIN “INVENTAR”)

”Vor să își încheie socotelile”

După nici un an de căsnicie, vedetele de la “Ferma”, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, s-ar afla într-un super-impas. Relația lor s-ar fi degradat, iar cei doi s-ar afla acum în pragul divorțului. Acesta ar fi și motivul pentru care Florin Pastramă și-a scos la vânzare șaormeria pe OLX, cerând pe ea 57.000 de euro.

Conform apropiaților cuplului, afacerea cu restaurantul de tip fast-food ar fi singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi în momentul de față, iar aparițiile lor publice ar fi doar un paravan, pentru a încerca să ascundă problemele reale.

”Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”a declarat o persoană din anturajul celor doi.

(VEZI ȘI AICI: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ DIVORȚEAZĂ?! “DOAR ȘAORMERIA ÎI MAI ȚINE LEGAȚI”)