Brigitte Pastramă, despre momentul în care toți angajații din firma ei au primit poze cu ea în lenjerie intimă: ”A zis că uite «pocăita»”

Publicat: 22/07/2021 | 07:47

Brigitte Pastramă a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre un incident care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Soția lui Florin Pastramă a descoperit cine este persoana care a trimis poze cu în lenjerie intimă la toți angajații din firmă. Ce a spus bruneta?

Brigitte Pastramă a avut parte de un incident care a pus-o într-o poziție rușinoasă. Aceasta a răbufnit într-o emisiune de televiziune și a vorbit despre momentul când toți angajații din firma sa au primit imagini cu ea îmbrăcată în lenjerie intimă. Potrivit acesteia, se pare că persoana care a trimis pozele respective este chiar femeia de serviciu.

”Noi mai avem un bussines și a doua zi se dau colectele și în momentul în care noi filmam eu i-am dat fetei din casă telefonul să dea pin-ul și ea a făcut poze cu telefonul ei telefonului meu. Ea a plecat, nu știu de ce a plecat, n-a mai venit, a zis că se duce să facă curățenie la mare.

Ei trăind și ștergându-ți de praf pantofii sau așa probabil că te invidiază, probabil fiind și ea femeie și văzându-mi dressingul sau situația mea… Eu făcusem o poză cu lenjerie la un magazin și voiam să-i arăt lui Florin pe care să o cumpăr, și ea a făcut poză de pe telefonul meu telefonului ei și a zis că uite pocăita”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

 

sursă foto: arhivă Cancan