Brigitte & Pastramă au propriul restaurant, dar ”finanțează” concurența!

Publicat: 18/02/2020 | 23:22

Cu toate că, la începutul acestui an, fosta doamnă Năstase și actualul ei soț și-au propus să dea ”marea lovitură” în afaceri și și-au deschis propriul restaurant, cei doi ”finanțează”… concurența. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare. (CITEȘTE ȘI: MEZINUL UNEI FAMILII CELEBRE DIN SHOWBIZ A FOST INTERNAT LA DEZINTOXICARE DUPĂ CE ȘI-A ATACAT MAMA!)

Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, au început anul cum nu se putea mai bine. Cei doi și-au deschis propria afacere, un restaurant de timp fast-food, în zona Fundeni din Capitală, acolo unde fosta doamnă Năstase se implică enorm. Cu toate acestea, cei doi ”cotizează” la concurență. (NU RATA: BRIGITTE SE AUTODENUNȚĂ ÎN LEGĂTURĂ CU EX-UL)

Au dat shaorma pe chinezesc!

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Brigitte Sfăt și pe Florin Pastramă în zona Pipera din Capitală, unde au ”vizitat” un restaurant cu specific chinezesc.

Extrem de relaxați, Brigitte și soțul ei au coborât din mașină, s-au luat de mână și au pășit în local. Așa cum ne-a obișnuit, vedeta surprinde la fiecare apariție publică. Brigitte a atras privirile tuturor datorită vestimentației – bruneta a ales o pereche de pantaloni de piele extrem de mulați, care îi scot în evidență formele atrăgătoare.  Alături de soțul ei, Florin Pastramă, celebra brunetă s-a delectat cu cele mai bune preparate culinare și s-a relaxat într-o atmosferă liniștită. Cuplul a petrecut aproximativ o oră și jumătate în localul din Pipera.

Ca și în momentul în care au ajuns la restaurant, la final, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au părăsit localul de mână. Semn clar că relația celor doi e mai înfloritoare ca niciodată, iar sentimentele dintre cei doi par să fie extrem de puternice. (VEZI ȘI: MÂNA DREAPTĂ” A PREMIERULUI A APĂRUT CU UN BENTLEY UN SFERT DE MILION € ÎNAINTEA PROCESULUI DE LA ÎNALTA CURTE!)

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au ținut, romantic, de mână

Pastramă și-a pus afacerea la adăpost! 

În urmă cu câteva săptămâni, D.A.S (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) vă prezenta pe larg amănunte uluitoare legate de bussinesul pe care l-au demarat cei doi. Cu toate că lucrează cot la cot, Florin Pastramă și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț.

În doar câteva luni, Brigitte a ajuns, de la soția lui Ilie Năstase la… shaormăreasă. Merită, însă, tot respectul. Este de apreciat faptul că vrea să fie pe propriile picioare și are o dorință uriașă de a reuși în domeniul afacerilor. Cu toate că trage cot la cot cu soțul ei, Florin Pastramă, atunci când vine vorba de afaceri relația dintre cei doi este de patron-angajat. Și asta pentru că Florin Pastramă se pare că și-a pus afacerea la ”adăpost” în eventualitatea unui divorț.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și care a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, aparține asociatului unic Florin Pastramă. Conform datelor raportate de Registrul Comerțului, fosta doamnă Năstase pare să fie doar o angajată la shaormeria de pe Fundeni. (NU RATA: SLAV ȘI CAZACU ȘI-AU ÎNCERCAT NOROCUL LA PUȘTOAICE! LE-AU ADEMENIT CU…)

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au mers la un restaurant cu specific chinezesc din zona Pipera

 Ex-soția lui Ilie Năstase, în spatele tejghelei

Recent, site-ul nr. 1 din România a întâlnit-o pe Brigitte Sfăt la noul „loc de muncă”. Îmbrăcată ca o gospodină, bruneta a muncit alături de unul dintre angajați. A încasat banii, a șters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a și pus un burger pe plita încinsă. Pasionată de gătit, Brigitte Sfăt nu pare deloc deranjată că își petrece o parte din timp într-o shaormerie. Până când afacerea va înflori, soția lui Florin Pastramă pare ferm hotărâtă să vândă la tejghea gustoasele preparate. Acest lucru nu o sperie, ba din contră, pare să îi facă plăcere. (VEZI ȘI: FOSTUL LOGODNIC AL LUI BRIGITTE NU MAI ACCEPTĂ SĂ TACĂ! CORNEL ÎI DĂ REPLICA ACTUALEI DOAMNE PASTRAMĂ)

Brigitte & Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea construirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)