Brigitte Pastramă are 20 de operații estetice la activ. Cum arăta înainte de intervenții

Publicat: 25/01/2020 | 16:06

Brigitte este în atenția publicului de ceva vreme. Era cunoscută înainte ca partenera de viață a celebrului tenismen Ilie Năstase, iar acum a devenit doamna Pastramă, după recenta căsătorie cu Florin Pastramă. De fiecare dată când Brigitte apare pe micile ecrane stârnește controverse și reușește să surprindă mereu publicul.

Brigitte Pastramă are 42 de ani și o imagine impecabilă, mereu apare foarte aranjată și cu ținute bine alese. Însă puțină lume știe cum arăta vedeta înainte să devină celebră și mai ales înainte de cele 20 de operații estetice pe care le are. În tinerețe impresiona pe toată lumea cu finețea de care dădea dovadă și cu trăsăturile delicate pe care le avea. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ, ACUZAȚII DURE LA ADRESA FOSTULUI IUBIT)

Odată cu trecere anilor Brigitte a început să schimbe tot mai multe lucruri la aspectul ei. Prima serie de schimbări pe care s-a hotărât să le facă au fost: alegerea unei culori diferite la păr, s-a făcut blondă și un implant mamar. Nu a durat mult și s-a hotărăt să se întoarcă la brunet și să suplimenteze intervențiile estetice. Și-a făcut un implant de sprâncene, o reconstrucție musculară la nivelul feței, un transfer de grăsime, botox, și-a mărit fesele și multe altele. (VEZI ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ, RĂSFĂȚATĂ DE SOȚUL EI. DEZVĂLUIRI INCENDIARE: ”EU ÎI MASEZ CAPUL, EL ÎMI FACE…”)

Viața lui Brigitte alături de Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă au decis să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe afaceri. Cei doi s-au orientat spre domeniul imobiliarelor și au început să se ocupe de construcția unui cartier de vile în Ștefăneștii de Jos.  Prețul de achiziție a unei case construite de Florin și Brigitte este de 80.000 de euro.

„Construiesc cu soţul meu.  Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare”, a declarat Brigitte, pentru Click!