Brigitte, mărturii cutremurătoare despre Robert Sfăt: “Fiul meu se drogează de la 14 ani. Mi-au…”

Publicat: 22/06/2020 | 16:42

Brigitte Patramă a făcut mărturii cutremurătoare despre Robert Sfăt azi, după ce s-a prezentat la secția de Poliție din Voluntari ca să ceară un ordin de restricție. Conform declarațiilor vedetei, fiul ei se drogează de la 14 ani și, de-a lungul timpului, s-au petrecut multe episoade neplăcute. Ultimul s-a produs noaptea trecută, când adolescentul și prietenii săi “afumați” de substanțele interzise și alcool au furat mașina soției lui Florin Pastramă și au distrus-o.

Citește și: Fiul lui Brigitte a condus Volkswagenul lui Pastramă cu frâna de mână trasă și… Cum a fost salvată bruneta din mâinile agresorului: “Dacă nu intervenea Florin…”

Brigitte Pastramă, mărturii cutremurătoare despre fiul ei, Robert Sfăt

Tot astăzi s-a vehiculat informația potrivit căreia Brigitte ar fi fost agresată de soțul său, afaceristul Florin Pastramă. Contactată, vedeta a declarat cu lacrimi în ochi că nu este adevărat acest zvon și că responsabil de tristețea și durerea sufletească este băiatul ei, Robert Sfăt.

“Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara. Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el…”, a povestit soția lui Florin pastramă pentru publicația VIVA!.

Nu rata: Brigitte a ieșit din casă fără strop de machiaj. Avem imaginile necenzurate

Coșmarul lui Brigitte din cauza propriului fiu durează de aproape cinci ani, conform dezvăluirilor sale. Ulterior, fosta concurentă de la “Ferma. Un nou început” a mai mărturisit: “Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac”.

Află și: Brigitte Pastramă își închiriază imobilul de lux din Mamaia. Cât trebuie să plătești pe lună pentru a locui acolo