Brigitte este profund nemulțumită de stilistul soțului ei. „Mi l-a tuns parcă e Ceaușescu!”. Cum se apără „acuzatul”: „De ce nu a venit cu el de mânuță să…”

Publicat: 28/06/2020 | 15:55

Fosta doamnă Năstase este nevoită să facă față unor noi provocări. Nici nu a început bine „războiul” cu fiul ei, pe care l-a alungat din casă, că Brigitte îl acuză acum pe stilistul soțului ei că nu și-a făcut treaba ca la carte. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și declarații incendiare.

Zilele trecute, într-un scurt video, Brigitte a prezentat situația uluitoare cu care se confruntă. Mai exact, actuala doamnă Pastramă a explicat că este profund nemulțumită pe stilistul la care a mers soțul ei. Fosta concurentă de la „Ferma” susține că noua freză a lui Florin Pastramă seamănă izbitor cu cea a fostului dictator Nicolae Ceaușescu. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A ISCAT RĂZBOIUL ÎNTRE BRIGITTE ȘI FIUL EI. LA MIJLOC AR FI VORBA DE O VILĂ MOȘTENITĂ DE LA…)

”Deci, e o prostie ce i-a făcut în păr. Eu așa voiam să îl tundă. Nu e OK! Uite, partea asta e mai scurtă și asta e mai lungă. Nu pot să îi fac nimic! Mi l-a tuns parcă e Ceaușescu. Deci nu trebuia să îl tundă dintr-o parte, eu voiam peste cap! Nu am ce să îi fac cu freza asta”, a spus Brigitte, în timp ce îl filma pe Florin, care stătea cuminte, în baie, fără să schițeze vreun gest.

Brigitte s-a arătat profund nemulțumită de noul look al soțului ei
Brigitte s-a arătat profund nemulțumită de noul look al soțului ei

(VEZI ȘI: BRIGITTE A IEȘIT DIN CASĂ FĂRĂ STROP DE MACHIAJ. AVEM IMAGINILE NECENZURATE)

Cum se apără stilistul

Contactat de reporterii CANCAN.RO, Daniel Ilie, stilistul care l-a tuns pe Florin Pastramă, a vorbit despre episodul în care a fost implicat de soția nemulțumită a clientului său.

”Doamna Brigitte a ținut să mă tragă la răspundere că nu i-am tuns soțul  bine. Întrebarea mea este de ce nu a venit cu el de mânuță să îmi zică cum vrea să-l tund? Mai nou este și de specialitate?  Draga mea, dacă l-ai tuns o dată în baie asta nu înseamnă că ești frizeriță, doar ai tuns. Am ajuns să fiu tras la răspundere de către soție. Bărbații, mai nou, ascultă și sunt timorați. Cineva să o ajute înainte de toate. Este mamă și soție. Am un sfat pentru ea: să lase freza lui Florin și să își aducă băiatul acasă de pe străzi”, ne-a declarat stilistul Daniel Ilie.

(NU RATA: ILIE NĂSTASE, MESAJ NEAȘTEPTAT PENTRU FIUL REBEL AL LUI BRIGITTE SFĂT)

Daniel Ilie, stilistul acuzat de Brigitte Sfăt

(VEZI ȘI: DEZVĂLUIRE-BOMBĂ DESPRE DIVORȚUL DINTRE BRIGITTE ȘI ILIE NĂSTASE: “MI-A FOST RUȘINE SĂ SPUN”. VEDETA A ROSTIT AZI ADEVĂRATUL MOTIV AL SEPARĂRII DEFINITIVE)

Brigitte, mega-dispută cu fiul ei

În urmă cu câteva zile, întreg showbiz-ul a fost șocat după ce fosta doamnă Năstase și-a denunțat fiul la Poliție. Fosta concurentă de la „Ferma” a susținut că Robert împreună cu câțiva amici i-ar fi vandalizat casa și i-ar fi furat una dintre mașini. ”Mi-a fost furată mașina și vandalizată! M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”, declara Brigitte Pastramă, la ieșirea din sediul Poliției.

”Mamei îi sare țandăra de la cel mai mic lucru. Sigur că nu am bătut-o. Chiar dacă nu avem o relație bună, este mama mea. Nu aș face așa ceva. Da, am avut multe conflicte, însă ea denaturează lucrurile. Nu au existat loviri din partea mea. Din a ei, da. Și nu numai pe mine. Pe cine prinde”, a spus fiul lui Brigitte și al primului ei soț, Octavian Sfăt.

A fost căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă a avut loc la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.