Brigitte cere ordin de protecție împotriva lui Pastramă

Publicat: 22/06/2020 | 12:33

Caz uluitor în showbiz! Brigitte Pastramă a cerut ajutorul autorităților după ce ar fi fost agresată de soțul ei. Fosta doamnă Năstase a cerut ordin de protecție împotriva lui Florin Pastramă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații halucinante.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de cel mai recent mega-scandal din showbiz. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE ȘI-A PHOTOSHOPAT FOTOGRAFIILE, IAR REZULTATUL ESTE…)

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, în urmă cu puțin timp, Brigitte Sfăt ar fi fost agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Imediat după teribilul incident, fosta doamnă Năstase s-a îndreptat către secția de poliție,  unde a demarat formalitățile pentru a obține un ordin de protecție. Vedeta se pare că ar fi încasat o o bătaie serioasă și din acest motiv a cerut ajutorul autorităților.

Sursele noastre susțin că, în urma violențelor la care ar fi fost supusă de actualul partener de viață, Brigitte Sfăt ar fi hotărâtă să rupă mariajul cu acesta, dar rămâne de văzut cum se vor derula evenimentele. Mai ales că fosta doamnă Năstase se află, în prezent, în fața polițiștilor pentru depune o plângere împotriva soțului ei, Florin Pastramă. (NU RATA: FOSTUL SOȚ AL LUI BRIGITTE, SNOPIT ÎN BĂTAIE DE UN BĂRBAT GELOS)Brigitte ar fi fost agresată de soțul ei, Florin Pastramă

CANCAN.RO va reveni cu detalii legate de mega-controversa momentului din showbiz-ul românesc.

Brigitte, căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)