BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8

Publicat: 10/04/2020 | 23:04

Marcel Vela a anunțat noaptea trecută, 9 aprilie, în urma Ordonanței Militare nr. 8 că se vor suplimenta numerele patrulelor de poliție în toată țara. Astfel, în această noapte, oamenii legii au început o verificare riguroasă pe străzile Capitalei, pentru a vedea dacă oamenii respectă noile prevederi impuse de lege.

Vineri, 10 aprilie, de la ora 23 zeci de patrule ale armatei și ale Poliției Române au dat startul unor razii în toate zonele Bucureștiului. Conform celei de-a opta ordonanțe, sunt impuse măsuri mult mai restrictive în lupta contra noului coronavirus.

CITEȘTE ȘI: REPATRIERE. 330 de români din Spania, aduși de MAE cu două curse aeriene. 41 de

„Este o perioadă în care fiecare își face planuri. Sunt conștient că mă adresez unui popor majoritar creștin. Au venit peste noi momente grele. Dezechilibre financiare, în vreme ce tragediile au lovit crunt pe semenii noștri. Stând în casă și evitând pe cât posibili interacțiunea cu alte persoane vom putea intra mai repede în normalitatea pe care o dorim cu toții”, a spus Marcel Vela noaptea trecută în cadrul conferinței de presă.

Urmăriți LIVE întreaga desfășurare de forțe pe contul de Facebook Cancan.ro.