BREAKING! Primul deces de coronavirus din România! Cine era bărbatul

Publicat: 22/03/2020 | 09:52

O informaţie tristă a fost făcută publică în urmă cu scurt timp de autorităţile din România! S-a înregistrat primul deces provocat de noul coronavirus în ţara noastră. Victima este un bărbat.

Citeşte şi: Șeful ISU Hunedoara a fost infectat cu noul coronavirus. Viorel Demean, contact al primarului Devei

Primul deces de coronavirus din România

Prima victimă răpusă de COVID-19 în ţara noastră este un bărbat din Filiaş, care avea 67 de ani.

Descoperă şi: Povestea tragică a primului român decedat de coronavirus! Medicii se aşteptau de câteva zile să moară

“Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova.

Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică, relatează observator.tv.

Află şi: Decizii istorice din cauza coronavirusului! Giuseppe Conte a anunţat noi restricţii severe, după ce ieri au murit 793 de oameni în Italia

Potrivit celor mai noi date, în România există 367 de cazuri de infectare cu coronavirus.

Nu rata: Ce dispune ultima Ordonanță în criza coronavirusului: circulația în afara locuinței a fost restricționată, mallurile se închid, pedepse pentru “evadații” din carantină, slujbe fără enoriași + interdicții dure la frontiere

Conform raportării oficiale făcută sâmbătă, la ora 13:00, de Grupul de Comunicare strategică, din totalul pacienților, 52 sunt vindecați și externați – 36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași.