BREAKING NEWS. Vedeta care a făcut senzație la Antenă este însărcinată! Informații în premieră

Publicat: 24/02/2020 | 23:36

Mega-dezvăluire marca D.A.S! Alina Ceușan, una dintre vedetele care au făcut senzație în emisiunea-fenomen ”Asia Express”, de la Antena 1, este însărcinată. Simpatica blondină a încercat să țină totul ”la secret”, dar, recent, a fost dată de gol. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informațiile savuroase. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN A ”DIVORȚAT” ÎN SECRET ȘI S-A MUTAT DEJA CU…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de una dintre vedetele care a făcut senzație în cel mai urmărit show de la Antenă .

La mai bine de jumătate de an de când și-a unit destinul cu alesul inimii, Alina Ceușan se pregătește pentru cel mai important rol din viață… cel de mamă. Vedeta ar purta deja în pântece rodul iubirii. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, celebra vloggeriță, care a cucerit publicul emisiunii ”Asia Express”, ar fi însărcinată în aproximativ două luni. Cu toate că și-a dorit să țină această bucurie ”la secret”, totul ar fi ieșit la iveală după ce reprezentanții ei au purtat o discuție de afaceri cu o companie, pentru un proiect în care vedeta trebuia cooptată.

”Asta a reieșit din discuția pe care reprezentanții vedetei au avut-o cu un client. E gravidă în două luni. Contractul era pe termen lung, iar ea n-a fost dispusă să semneze, din această cauză”, a declarat o persoană din anturajul vedetei.

Alina Ceușan, vedeta care a făcut senzație la Antenă, este însărcinată!

S-a măritat în vara anului trecut!

În luna iunie a anului 2019, Alina Ceușan s-a măritat cu iubitul ei, Raul Tișa. Cunoscuta vloggeriță a atras privirile tuturor și asta pentru că a arătat fabulos în, poate, cea mai fericită zi din viața sa. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Central Cluj-Napoca. În ziua nunții, Alina Ceușan a ales o costumație albă. De partea cealaltă, Raul Tișa s-a îmbrăcat complet în negru. (VEZI AICI: DETALII ÎN PREMIERĂ DINTR-UN DOSAR CARE ÎL ”DESCALIFICĂ” PE PRINȚUL PAUL)

Am spus DA! Salutați-i pe domnul și doamne Tișa! Suntem pregătiți pentru orice va arunca viața spre noi, pentru totdeauna”, a scris Alina Ceușan pe contul personal de socializare.

Alina Ceușan a făcut senzație în emisiunea ”Asia Express”

Gafa anului în direct la ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost invitate în emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar telespectatorii au avut parte de o mare surpriză. Alina și Carmen și-au povestit peripețiile de la ”Asia Express” și, la un moment dat, au fost nevoite să intre în jocul moderatorilor. ”Probele fizice” nu puteau să lipsească.

„Fetelor, vă rog să vă ridicați, așa-i la noi, la emisiune, noi nu știm să vorbim mult și atunci facem probe fizice”, a spus Dani Oțil. Iar Alina Ceușan a fost de părere că în platoul emisiunii este încă iarnă. ”Mă, băieți, la voi încă-i iarnă, ați adus lampioanele astea și nici nu le-am observat””Uite-le, mă, cum merg, zici că sunt noi”, a continuat Dani Oțil, în timp ce fetele se îndreptau către lampioane. Numai că, atunci când li se explica tot ceea ce au de făcut, Alina Ceușan a scăpat ”perla”. ”Băga-mi-aș piciorul!” 

A fost momentul în care Dani Oțil le-a luat pe fete pe după umeri și le-a explicat că ”Aici nu se taie după” – cu referire la ”Asia Express”. ”Băga-mi-aș picioarele nu merge”, a mai spus Dani. Firește, s-au prezentat și scuzele de rigoare, dar ”perla” Alinei a ajuns pe post. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU REFUZĂ SĂ MAI VORBEASCĂ DESPRE ALEX BODI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)