BREAKING NEWS. Șantajistul super-prezentatoarei de la TVR a fost condamnat! Judecătorii au decis să…

Publicat: 16/02/2020 | 23:08

O frumoasă prezentatoare a TVR a intrat într-un adevărat ”malaxor sentimental” după ce, bine intenționată fiind, a a început o relație ”online” cu un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul virtual. Femeia nu și-ar fi imaginat, niciodată, în ce coșmar avea să se trezească, fiind vorba despre imagini compromițătoare și șantaj. Intervenția oamenilor legii a dus la reținerea bărbatului respectiv, însă o astfel de experiență nu va putea fi uitată curând de super-prezentatoarea TVR. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră referitoare la acest caz șocant. Judecătorii au pronunțat sentința în dosarul de șantaj, iar astăzi vă oferim, în exclusivitate, toate detaliile. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚII DE ȘANTAJ ȘI PORNOGRAFIE INFANTILĂ ÎN CEL MAI NOU SCANDAL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)

Totul a început ca într-un scenariu în care un bărbat și o femeie se cunosc pe o pagină de socializare. Sunt atât de multe situații de acest gen, încât nimic nu pare ieșit din comun. Cele două părți implicate în acest scenariu sunt o prezentatoare TVR Moldova și un bărbat din… Caracal care, persuasiv, a reușit să îi câștige încrederea. Firește, atunci când la mijloc intervine și o atracție fizică sau sentimentală – mai ales că au existat destule discuții între cei doi, iar bărbatul avea ”povestea” pregătită, știind cum să se facă plăcut și interlocutor demn de încredere – totul s-a derulat cu repeziciune. Însă nimic nu anticipa tot coșmarul care avea să urmeze. (VEZI ȘI AICI: CINE ÎL ”ACOPERĂ” PE ÎNALTUL OFIȚER DIN INTERNE, ACUZAT CĂ ȘI-A HĂRȚUIT SEXUAL ȘI ȘANTAJAT O SUBALTERNĂ POLIȚISTĂ?!)

Detalii intime care au complicat, iremediabil, ”scenariul”

Da, se poate spune că prezentatoarea TVR Moldova a avut o încredere ”oarbă” în bărbatul din Caracal. După ce s-au cunoscut pe pagina de socializare, discuțiile s-au mutat pe Whatsapp. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante, ”relația virtuală” dintre cei doi crescând în intensitate, încetul cu încetul, iar bărbatul din Caracal reușind să o determine pe partenera online să lase deoparte inhibițiile sau eventualele reticențe. ”Combinația” a dat roade mult mai repede decât s-ar fi așteptat însuși viitorul șantajist, prezentatoarea TVR dezvăluindu-i partenerului din mediul online câteva dintre secretele vieții sale private.

Astfel, fără să își dea seama, prezentatoarea TVR Moldova s-a trezit plasată într-o situație extrem de complicată, una care – la un moment dat – părea a fi fără ieșire. Și asta pentru că șantajistul a trecut la punctul al doilea al planului său și a cerut bani în schimbul… tăcerii. (NU RATA: SEX-GATE ÎN MINISTERUL DE INTERNE. UN ÎNALT OFIȚER ȘI-A ”URMĂRIT” SUBALTERNA AFLATĂ ÎN MISIUNE ȘI…)

Prezentatoarea TVR Moldova s-a trezit plasată într-o situație extrem de complicată

6.500 de euro pentru ca prezentatoarea TVR să păstreze tăcerea

Bărbatul a amenințat-o pe frumoasa prezentatoare că toate detaliile intime pe care le-a aflat – plus alte informații și, bineînțeles, fotografii compromițătoare –  vor fi făcute publice. O adevărată ”partidă de șah” a fost declanșată, iar bărbatul ”și-a umflat”, virtual, mușchii. Fiind convins că nu va putea fi refuzat, i-a cerut  prezentatoarei de la TVR Moldova suma de 6.500 de euro pentru a păstra… tăcerea și pentru a nu dezvălui totul în mediul online. Imaginea publică a prezentatoarei ar fi fost, în astfel de condiții, afectată iremediabil.

Bărbatul era pe cai mari, este de la sine înțeles, având senzația că totul îi merge cum nu se poate mai bine, iar piesele din puzzle sunt așezate acolo unde trebuie. Șantajistul din Caracal și-a permis și mai mult, de altfel, eșalonând plățile pe care avea de gând să le primească.  Considerând că are în ”plasă” o victimă sigură, bărbatul din Caracal a întocmit până și un… grafic de eșalonare a plăților. Bărbatul pretindea 4.000 de euro chiar în ziua în care au purtat convorbirea telefonică, apoi 1.000 de euro după o lună și, după ce ar fi trecut încă o lună, prezentatoarea TVR din Moldova trebuia să achite și diferența, respectiv 1.500 de euro. (CITEȘTE ȘI: SCANDALUL SEXUAL AL FINALULUI DE AN ÎN ROMÂNIA. AVEM CONVERSAȚIILE EXPLICITE DESPRE PARTIDELE DE AMOR)

La scurt timp după ce vedeta de la TVR Moldova a primit mesajele de șantaj, oamenii legii au intrat pe fir și au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului. După ce au pus mâna pe mai multe probe care-l incriminau, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvărșirea infracțiunii de șantaj, care a fost înaintat Curții de Apel Craiova. În primă instanță, inculpatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și plata unor despăgubiri totalizând peste 4.000 de euro.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj

Prezentatoarea TVR Moldova a primit o amendă de 3.000 lei

Deși ar fi putut să vină pentru a-și susține cauza în fața instanței, celebra prezentatoare nu s-a prezentat. În astfel de condiții și după un întreg ”lanț al amânărilor”, instanța a reacționat. Nu numai că a amânat cauza, dar a obligat ”partea civilă” să plătească o amendă de 3.000 de lei ”pentru lipsa nejustificată de la termenul de judecată”.

”În baza art. 283 alin. 2 C.p.p., dispune amendarea părții civile ———– cu suma de 3.000 lei pentru lipsa nejustificată de la acest termen de judecată. Fața de lipsa părții civile, amână judecarea cauzei la data de 03.12.2019, ora 11.00, pentru când se citează partea civilă cu mențiunea de a se prezenta în vederea audierii”. (VEZI ȘI AICI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR” + CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că prezentatoarea TVR Moldova nu a apărut nici în decembrie 2019 în fața instanței. În consecință, instanța ia o nouă hotărâre. Prezentatoarea TVR va fi audiată, în Republica Moldova, prin comisie rogatorie. ”Tip solutie: Amână cauza. Soluția pe scurt: Amână judecarea cauzei la data de 21.01.2020, ora 11:00, pentru audierea părţii civile prin comisie rogatorie”.

Ce a hotărât instanța. ”Condamnă inculpatul la pedeapsa de…”

Pe data de 14 februarie a acestui an, instanța a decis ca șantajistul să fie condamnat la doi ani de închisoare cu executare, stabilind – totodată – și un termen de supraveghere de 2 ani în care acesta este obligat, printre altele, să se prezinte la Serviciul de Probațiune Dolj și să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat. Mai mult, bărbatul trebuie să plătească și daune frumoasei prezentatoare de la TVR Moldova. (NU RATA: FOSTUL SENATOR CICI SE ÎNSOARĂ A 4-A OARĂ?! IMAGINILE CARE ANUNȚĂ NUNTA!)

”Tip solutie: Soluţionare.  Solutia pe scurt: În temeiul art. 207 alin. 2 şi 3 c. pen., condamnă pe inculpatul (…) la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii. de „şantaj”. (…) Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani (…). Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

(…) Impune inculpatului să execute următoarea obligaţie: să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Dolj (…) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primariei Craiova judeţ Dolj, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare. (…) Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă (…) și obligă inculpatul la plata sumei de 3.000 de euro (trei mii) la cursul BNR de la data efectivă a plăţii, reprezentând daune morale. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 2500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat (din care suma de 100 de lei reprezintă cheltuieli efectuate în timpul urmăririi penale). (…) Obligă inculpatul la plata către persoana vătămată (…) a sumelor de:

  • -3570 de lei, reprezentând onorariu apărătorului ales
  • -250 de lei reprezentând contravaloarea cazării la hotel în data de 23.02.2018
  • -310 de lei, reprezentând contravaloarea cazării la hotel în data de 23.02.2018
  • -66,52 de euro la cursul BNR de la data efectivă a plăţii, reprezentând contravaloarea biletului de avion în data de 23.02.2018
  • -199,59 lei, reprezentând contravaloarea combustibilului achitat în data de 26.01.2018
  • -344,68 lei, reprezentând contravaloarea combustibilului achitat în data de 22.02.2018
  • -360,50 lei, reprezentând contravaloarea biletului de autobuz achitat în data de 20.01.2020 (VEZI ȘI AICI: UNA DINTRE MINORELE EXPLOATATE SEXUAL LE-A DANSAT DOAR ÎN LENJERIE INTIMĂ OFIȚERILOR SUB ACOPERIRE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)