Breaking news: S-a mărit familia Castellano. A născut sora lui Vincenzo

Publicat: 17/06/2020 | 20:10

Zi deosebită pentru familia Castellano, care s-a mărit cu încă un membru. Sora fostului partener al Antoniei a adus astăzi pe lume un copil. După o naștere ușoară, frumoasa Rosaria și-a ținut în brațe copilul pentru prima oara.

Rosaria îți dorea de ceva timp să fie mămică. Sora lui Vincenzo Castellano locuiește în Italia și a fost mereu extrem de apropiată de Maya, fetița Antoniei și a fratelui ei. Cele două au petrcut mult timp împreună, iar Rosaria a decis că este momentul să treacă și ea la pasul următor. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA A CÂȘTIGAT LUPTA CU VINCENZO CASTELLANO? DOVADA CĂ ARTISTA ESTE MAI FERICITĂ CA NICIODATĂ)

Așa că nu a mai stat mult pe gânduri și  în urmă cu ceva timp și-a anunțat sarcina. Iar astăzi își strânge propriul copil la piept. Marele eveniment a fost făcut public de familia Castellano prin intermediul rețelelor de socializare.

Vincenzo Castellano și noua iubită

Toată lumea știe că Vincenzo Castellano a avut o relație cu Antonia. Cei doi s-au separat acum ceva timp, iar singurul lucru ce îi mai leagă este Maya, fetița lor. După despărțire au mers pe drumuri separate, Antonia și-a format o familie alături de Alex Velea, iar Vincenzo se pare că s-a reorientat și el. (VEZI ȘI: CINE ESTE ANDREEA RAMONA, IUBITA LUI VINCENZO CASTELLANO, FOSTUL SOȚ AL ANTONIEI. ESTE BRUNETA ÎNSĂRCINATĂ?)

Bărbatul a decis să își ofere inima unei alte românce. Este vorba despre Andreea Ramona, o brunetă frumoasă, alături de care pare foarte fericit. Tânăra are și ea un băiețel dintr-o relație anterioară, însă acest lucru nu îl deranjează pe Vincenzzo. Mai mut, în ultimul timp au existat zvonuri conform cărora Andreea este însărcinată din nou.

Relația celor doi pare să meargă de minune, iar recent Andreea Ramona a impresionat printr-o declarație pe care i-a făcut-o bărbatului în mediul online, cu ocazia zile de naștere a acestuia. „La mulți ani, iubirea mea! Să fii sănătos și fericit alături de mine și de copiii noștri minunați! Te iubesc”, a scris Ramona pe rețelele de socializare.