BREAKING NEWS. “Regele” Salam, obligat la izolare și…

Publicat: 17/03/2020 | 23:46

După ce a susținut mai multe concerte în Germania, unul dintre cei mai vestiți maneliști din România trebuie să se supună măsurilor de prevenire a pandemiei de coronavirus. ”Regele” Salam e obligat astfel să stea la izolare timp de 14 zile. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini unice. (CITEȘTE ȘI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră despre situația cu care se confruntă unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. (NU RATA: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR”)

Florin Salam nu are voie să iasă din casă

Weekendul trecut, Florin Salam a susținut mai multe concerte în Germania, iar, la revenirea în țară, acesta a avut parte de o ”mega-surpriză”. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de duminică seară, atunci când artistul a ajuns pe plaiurile mioritice, autoritățile l-au obligat ca, timp de 14 zile, să stea izolat la domiciliu. Mai de voie, mai de nevoie,  Florin Salam n-are încotro și trebuie să stea în casă, altfel riscă urmări drastice. Dar cum orice situație de genul acesta are și părți bune, se pare că familia artistului o să fie extrem de fericită. Și asta pentru că manelistul poate acum să petreacă  mai mult timp cu cei dragi.

În aceeași situație se află și membrii formației care l-a însoțit în Germania pe Florin Salam, dar și una dintre sexoasele dansatoare alături de care a făcut show peste hotare. (NU RATA: IMAGINI NECENZURATE CU NOUA BOMBĂ-SEXY A MANELIȘTILOR!)

“Regele” Salam, obligat la izolare, după ce a revenit din Germania

Imagini fabuloase de la show-ul din Germania!

Mai mult decât atât, D.A.S a intrat în posesia unor imagini uluitoare de la cel mai recent concert pe care l-a susținut ”Regele” Salam în Germania. Alături de Ellysa, sexoasa dansatoare, și de colegii lui, artistul a făcut un show de zile mari, din care n-au lipsit dedicațiile. Pentru fiecare ”vorbă bună”, ”Regele” a fost răsplătit numai cu bancnote „calificate”. (VEZI ȘI: E ”REGELE CASH-ULUI”! FLORIN SALAM A SCOS DIN BANCĂ DITAMAI ”CĂRĂMIDA” ÎN PLIC!)

Florin Salam, show de zile mari în Germania, înainte de izolare

”Regele” Salam & soția, moment controversat!

Roxana Dobre și Florin Salam ar fi trecut prin clipe tensionate, recent, în ”cartierul milionarilor”. Potrivitul surselor  site-ului nr. 1 din România, “meciul” a avut loc pe Șoseaua Nordului, chiar în fața blocului unde cuplul deține un apartament.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au mutat în zona respectivă la inițiativa brunetei, care ar fi încercat, astfel, să-l smulgă pe celebrul manelist din anturajul în care a intrat și care, ușor, ușor, părea să îl distrugă. Nu ar fi avut, însă, deloc succes. Pentru că, într-o seară, artistul s-ar fi întors acasă răvășit din toate punctele de vedere. Abia mai era capabil să stea în picioare, potrivit surselor citate!

Roxana Dobre ar fi văzut negru în fața ochilor și ar fi răbufnit. Cei doi ar fi început să se certe crunt, chiar în apartament. Ar fi ieșit, practic, un mare scandal. La un moment dat, ar fi început o luptă, care ar fi continuat afară, în fața blocului. Cei doi s-ar fi înjurat ca la ușa cortului, iar, la un moment dat, Florin Salam și-ar fi smuls hainele de pe el! S-ar fi încăierat ca-n filme, iar vecinii chiar ar fi și filmat incidentul. (NU RATA: BIANCA ÎL DĂ ÎN VILEAG PE ALEX BODI: ARE DOSAR PENAL ÎN GERMANIA PENTRU…)

Roxana și Florin Salam au împreună trei copii

În ciuda ultimelor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea niciun fel de gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)