BREAKING NEWS Mama Biancăi Drăgușanu a sunat la 112 în urmă cu puține momente! A anunțat că ginerele ei o agresează în parc + Un echipaj de Poliție a intervenit la fața locului

Publicat: 06/03/2020 | 19:52

Mega-dezvăluire marca D.A.S! Chiar de ziua ei Bianca Drăgușanu a avut parte de un moment extrem de tensionat. În urmă cu puține momente, mama vedetei a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează în parc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, informația despre care va vorbi întreaga presă din România.(CITEȘTE ȘI: VEDETA SHOW-ULUI ”LA MĂRUȚĂ” A NEGOCIAT ÎN SECRET CU ANTENA, IAR BOȘII PRO TV AU EXPLODAT CÂND AU AFLAT!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații stupefiante și de ultimă oră legate de cel mai recent episod violent care a avut loc în cuplul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi.(NU RATA: ”CELULĂ DE CRIZĂ” ÎN FAMILIA ANDREEI BĂLAN… AZI, SE DECIDE DIVORȚUL!)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu puțin timp, mama vedetei a sunat la 112 și a anunțat că Alex Bodi o agresează. Din câte se pare, totul a început  după o discuție mai aprinsă între cei doi. Musculosul s-ar fi enervat după reprosurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un exces de furie. Potrvit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancai.(NU RATA: AMNA & SOȚUL DAU SEMNE DE ÎMPĂCARE LA 9 LUNI DE LA DIVORȚ!)

Bianca Drăgușanu, momente tensionate

Vedeta a izbucnit în plâns!

Bianca Drăgușanu a dezvăluit la Kanal D că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua sa, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce reproșuri. Vedeta a izbucnit în plâns, în direct, din cauza faptului că soțul său a supărat-o fix de ziua sa de naștere. Bărbatul i-a făcut o scenă de gelozie din cauza unei fotografii pe carea aceasta a postat-o pe instagram, în care apare îmbrăcată cu un sacou roz. Alex Bodi i-a sugerat că este mult prea sexy și indecentă.(NU RATA: I-A ÎNFIPT FURCULIȚA ÎN MÂNĂ CÂND A AFLAT DE DIVORȚ! BIANCA DRĂGUȘANU A AJUNS LA URGENȚE DUPĂ CE A FOST AGRESATĂ DE SOȚ: „A AVUT O COASTĂ FISURATĂ”)

„Situatia este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să imi reprosez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”

 „Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situatia în care singurul lucru ca să mă descarc e ca să fiu asa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate intâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial stabilisem să ieșim la un restaurant, dar datorită faptului că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt.(…)

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să iți povestesc. Mama mă intreabă „mai poți?”. Teoretic Dumnezeă îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, într-o emisiune TV.

Alex Bodi și mama Biancăi, ceartă în parc

Alex Bodi a strâns-o de gât pe Bianca Drăgușanu!

Momentele tensionate dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fie la ordinea zilei. În toamna anului trecut, vedeta a fost agresată de musculosul afacerist în parcarea unui club din zona de nord a Capitalei. Potrivit unor surse D.A.S categoria A, cu puțin înainte de miezul nopții, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se afla la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forta din restaurant pe Bianca. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa.

”Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.

Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-a bruscat și agresat soția, Alex Bodi, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant acolo unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)