BREAKING NEWS. Lino Golden are ”planuri mari” cu iubita! A stabilit și nașii… Antonia și Alex Velea

Publicat: 15/12/2019 | 22:57

Lino Golden și iubita lui, Andra Ghinea, sunt pregătiți să facă pasul cel mare. „Fiul adoptiv” al lui Alex Velea a povestit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, cele mai intime gânduri, dar și ce își dorește pe plan profesional pentru 2020. Lino Golden este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Crescut sub aripa lui Alexa Velea, cântărețul are sute de mii de fani pe Instagram, face bani din muzică și este gata și să se însoare. Lino a fost prezent la gala Elle Style Awards împreună cu iubita lui, Andra Ghinea, şi a vorbit despre viitorul în doi pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

(Vezi și: CUM ARĂTA LINO GOLDEN CÂND AVEA 100 KG. „FIUL ADOPTIV” AL LUI ALEX VELEA, UMILIT DE COLEGI DIN CAUZA OBEZITĂȚII)

„Avem planuri mari amândoi. Nu am cerut-o încă de soție, dar, când o să fie, o să afle toată lumea. Vreau să o cer de soție, îmi doresc să facem copii, să ne căsătorim, să avem un viitor împreună. Suntem încă, totuși, tineri, avem 22 de ani, dar suntem foarte serioși. Nași vor fi, bineînțeles, Antonia și Alex”, a dezvăluit Lino Golden, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Lino Golden și Andra Ghinea au făcut furori la gala Elle

Se îmbracă scump

Doar pentru gala Elle, Lino a scos din buzunar în jur de 2.500 de euro. Iubita lui și-a creat singură ținuta. Cei doi s-au asortat și au făcut spectacol printre invitați. „Este o premieră că a stat la interviu, este foarte introvertită. Se blochează la vorbe, este emoționată, când suntem noi doi nu are treabă, ne filmăm, ne pozăm. La eveniment am venit împreună, tematica punk rock, iar ținuta costă între 2.000-2.500 de euro. Nu am stat să o calculez. Nu am stat să o fac pe caiet. Nu m-am îmbrăcat foarte îndrăzneț, aș vrea să mă îmbrac, dar nu se poate în România”, a declarat Lino Golden, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

(Nu rata: DESPĂRȚIRE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! LINO GOLDEN I-A SPUS PA IUBITEI SALE, ANDRA GHINEA)

Lino Golden este pe cai mari. Artistul ne-a povestit că urmează un an interesant pentru el și că toți cei care îl cunosc vor rămâne fără cuvinte. „În ianuarie voi da un anunț  mare, nu se așteaptă nimeni la asta, este ceva la care nu se aștepta nimeni să fac, nimeni nu credea mine. O să vedeți. Un mesaj pentru CANCAN.RO: Continuați să ne urmăriți, și pe noi, și pe CANCAN.RO”, a declarat Lino Golden.

Cine este Lino Golden

Lino Golden, alături de „nașii” lui, Alex Velea și Antonia

Lino Golden, pe numele său adevărat Radu Cârstea, s-a născut în Braşov. În prezent, el locuieşte în Bucureşti, iar la sfârşitul anului 2016 şi-a tatuat pe braţul stâng chipul lui Alex Velea, în semn de recunoştinţă pentru tot ajutorul pe care artistul i l-a oferit. El nu este singurul „fiu adoptiv al lui Alex Velea. „Fratele său vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubește cu fiica Andreei Esca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)