BREAKING în subiectul momentului! Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat!? Semnele că cei doi sunt din nou împreună

Publicat: 08/06/2020 | 22:35

Dovada de curaj în a-și anunța despărțirea de Lidia Buble în media printr-un mesaj extrem de emoționant si captivant, nu înlătură însă și dovada că încă se gândește la o reconciliere. Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, însă moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani s-a dat de gol pe rețelele de socializare că nu poate merge mai departe fără tânăra cântăreață. Iar cei doi au făcut pași unul către altul spre împăcare.

Anunțul despărțirii lui Răzvan Simion și al Lidiei Buble nu a șocat showbizul românesc. De-a lungul vremii, în presă s-a speculat separarea celor doi, iar în ultimele săptămâni a apărut si o dovadă a infidelității prezentatorului de la Antena 1. Astfel că, lucrurile nu păreau deloc roz între cele două vedete de mult timp.

CITEȘTE ȘI: Părinții Lidiei Buble au trecut prin momente grele din cauza fiicei lor! Relația acesteia cu Răzvan Simion i-a afectat

Mesajul scris de Răzvan Simion în anunțarea separării de Lidia Buble după o relație de cinci ani a lăsat însă urme de emoție și regrete în rândul tuturor celor care îi admirau. Mai ales că, prezentatorul a știut cum să se revanșeze  față de fosta iubită și a scris cuvinte impresionante prin care a arătat câtă stimă îi poartă veșnic Lidiei Buble.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasa, Sufletel!”, sunt câteva dintre rândurile pline de emoție scrise de Răzvan Simion la adresa fostei sale iubite, Lidia Buble.

CITEȘTE ȘI: Cuvinte dure cu subînțeles spuse de fosta soție a lui Răzvan Simion despre Lidia Buble: ”Rânjetul strâmb al măștii nu o să…”

Semnele că s-au împacat

În urmă cu puțin timp, Răzvan Simion a șters postarea în care a anunțat despărțirea de Lidia Buble, pesemne, cei doi ar fi dezbătut subiectul mai detaliat și ar fi făcut pace spre o împăcare. Nu este singurul indiciu care dovedește acest lucru. Cei doi se urmăresc din nou pe rețelele de socializare. Iubirea învinge, oare?