Breaking! Doi polițiști au murit în urmă cu puțin timp într-un accident care a avut loc în Brăila

Publicat: 09/06/2020 | 22:24

Veste tristă din partea Poliției Române. Doi agenți din cadrul Poliției Rurale Ianca au murit în urmă cu puțin timp într-un accident, la Brăila.

Au murit la ”datorie”

Cei doi polițiști se aflau în timpul serviciului și patrulau pe raza localității Șutești, informează Poliția Română în comunicatul trimis.

CITEȘTE ȘI: Breaking! Vloggerul Colo, audiat acum la secția 9 de Poliție. Alexandru Bălan răspunde în fața legii pentru mărturisirile șocante făcute în online

”Din păcate, în această seară,  doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.  Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.”, se arată în comunicatul Poliției.

CITEȘTE ȘI: Halucinant! O influenceriță din Rusia, însărcinată cu fiul vitreg pe care l-a crescut de când avea șapte ani. Cei doi își afișează fericirea fără rușine în online

Alt polițist mort în accident, de Crăciun

Un alt polițist a murit într-un accident grav de circulație iarna trecută, chiar în ziua de Crăciun.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 25 de ani – domiciliat în comuna Orbeasca -, conducea un autoturism pe DJ 504, din direcția Lăceni către Alexandria, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

CITEȘTE ȘI: Contaminările continuă la abatorul din Birkenfeld, Germania! Încă 10 muncitori români au fost confirmaţi cu COVID-19

Conducătorul auto era polițist – încadrat din anul 2018 și transferat la I.P.J Teleorman în mai 2019 – și se îndrepta spre serviciu, la Poliția Municipiului Alexandria. A fost declarat decesul conducătorului auto, iar conducerea I.P.J Teleorman adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate și oferă tot sprijinul în acest moment dificil.