BREAKING. Caz șocant în Capitală. O bătrână suspectă de coronavirus a murit acasă. DSP-ul nu a venit să ridice cadavrul. VIDEO

Publicat: 03/04/2020 | 23:26

O femeie din București, suspectă de coronavirus, a fost găsită moartă în casă. Deși vecinii au sunat încă de dimineață la DSP, autoritățile nu au venit nici până în acest moment să ridice cadavrul.

Poliția română spune, referitor la acest caz că Persoana decedată nu se afla în categoria celor comunicate ca fiind în izolare la domiciliu, fapt pentru care poliția nu a verificat prezenta la adresă.

Nu au fost constatate leziuni sau alte indicii care să înscrie decesul ca fiind caz medico-legal, iar ridicarea cadavrului sa fie efectuată de către medicul legist.

Fratele susține că miercuri a fost confirmată cu noul coronavirus, nu doar că era suspectă. În mediul online a mai apărut un mesaj care semnala aceeași eroare de sistem făcută de DSP. Femeia locuia într-un bloc din cartierul Giulești.

La ora 20.00 DSP-ul nu ajunsese

Iată mesajul apărut online: „ Fosta bona (vecina de bloc) a copilului unei bune prietene de ale mele a fost găsită astăzi de dimineață moartă în casă de femeia care o îngrijea. Avea două teste Covid 19 făcute, unul negativ și altul pozitiv.

De dimineață au venit în bloc, la etajul 10, unde locuia, poliția și smurd-ul pentru constatarea morții. Cea care avea grijă de persoana decedată a plecat acasă cu RATB-ul fără a fi testată.

Până la ora asta DSP-ul (ei fiind acum cei în măsura sa vina sa ridice cadavrul) nu a ajuns și toți cei apropiați victimei, inclusiv prietena mea, au încercat să sune la DSP însă fără succes, nu răspunde nimeni. Probabil vor apela la televiziuni.

Încep să se înmulțească cei care mor acasă iar astfel de cazuri vor fi din ce in ce mai dese, deci și virusul mult mai prezent.
#statiacasă #egrav #romania

Last edit: ora 20.00 – e pe drum DSP-ul după ce s-a agitat toată lumea, inclusiv administratorul blocului. Femeia care o îngrijea pe bătrâna doamnă rămâne momentan dusă cu Ratb ul”, scrie Andrei C. pe Facebook.