”Bravo, ai stil!” Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, la masa juriului: ”Să își asume bătălia până la capăt”

Publicat: 18/12/2019 | 10:05

Un nou sezon ”Bravo, ai stil!” va reveni pe micile ecrane, de data aceasta fiind vorba despre celebrități care vor apărea în fața juraților intransigenți. Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu sunt pregătiți să ”taie în carne vie”, iar telespectatorii vor fi, cu siguranță, răsfățați atât din punct de vedere al vestimentațiilor, cât și al comentariilor făcute de cei trei jurați. 

Cătălin Botezatu anticipează un sezon provocator, însă promite – de la bun început – că va fi drastic, cu atât mai mult cu cât concurentele sunt cunoscute publicului și au ”exercițiu cu spectacolul media”.

„Noul sezon pentru mine se anunță a fi provocator. Sunt curios să văd cine sunt concurentele, dar trebuie să va mărturisesc că tocmai pentru că sunt voi fi și mai drastic. Dacă sunt deja cunoscute publicului și au deja acest exercițiu cu spectacolul media, ar trebui să fie foarte asumate și atente. Mă aștept că ele să ne ofere un show adevărat și să ne expună ce înseamnă stilul”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

”Să se arate așa cum sunt”

Maurice Munteanu recunoaște că așteaptă… transparență și show. Își dorește ”gale explozive” și, mai mult, cere concurentelor să nu stea ascunse în spatele unor stiliști și să își asume ”bătălia”.

„Având în vedere că noile concurente sunt deja familiarizate cu un tip de expunere, eu aștept transparență. Și, evident, show. Gale explozive. Sper să nu se mai ascundă în spatele unor stiliști și să se arate așa cum sunt, să își asume bătălia până la capăt”, a declarat Maurice Munteanu.