Bradul de la Huși a ajuns pe rețelele de socializare: ”L-or fi primit de pomană!”

Publicat: 14/12/2020 | 09:48

Bradul de Crăciun pe care Primăria Huși l-a pus în apropierea parcului Rodina a ajuns motiv de amuzament pe rețelele de socializare. Pomul măsoară câțiva metri, doar că este și golaș, și puțin trecut!

Unele crengi erau deja veștejite, altele abia se țineau. Hușenii au umor, iar de aici a plecat totul! S-au scris cele mai savuroase comentarii pe rețelele de socializare, cu haz de necaz, în dreptul unor poze amuzante, la rândul lor. „Ce e, bre, cu sărăcia asta de brad? Câți bani a costat, că e strâmb și veștejit”, a întrebat un hușean. „L-o fi primit de pomană și Primăria. Pe așa ceva nu dă nimeni bani. Cum să cumperi dărăpănătura asta? Se sperie și copiii de el! Le-o fi dat careva de milă”, i-a replicat primul commentator, scrie vremeanoua.ro.

Bradul de la Huși a ajuns pe rețelele de socializare: ”L-or fi primit de pomană!”

„Alo, Primăria! Luați, mă, bradul d-aici, că ne facem de tot râsul. Voi ați adus copacul legați la ochi sau ce dracu’ s-a întâmplat? Aveți glume pe voi sau vă bateți joc? E de râs și plâns”, a fost o altă reacție. „Nu râdeți, că e grav. Dacă trece careva pe-acolo, cade bradul peste oameni. Ce rușine! Mai bine nu-l puneați. Sau e bradul de anul trecut? Bradul a căzut în depresie”, a scris un alt hușean. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ȘI CÂT FACE BRADUL DE CRĂCIUN AL OANEI ZĂVORANU)

Primăria nu a avut, deocamdată, o reacție, dar a avut parte de câțiva oameni care i-au luat apărarea. „Ia, mai terminați, măi! Nu vă place? Dar dacă nu făcea niciun brad, era mai bine? Numai de comentat sunteți. Acesta a fost adus, acesta este. Dacă are câteva crengi maro, gata, săriți voi, repede, la reproșuri. E un brad foarte frumos, la care oricum vă uitați noaptea, deștepților, când are luminițele aprinse și nu se mai vede că e bradul rupt și urât. Ziua nu vă uitați și gata. Nu mai tot comentați”, a spus o femeie.