Bozo și-a lăsat iubita fără răsuflare, în parcare!

Publicat: 07/03/2020 | 23:36

Răzvan – fiul Rovanei Plumb – este mult mai cunoscut în lumea mondenă drept ”Bozo”, iar cei care îi sunt apropiați spun că este mare amator de distracții în cluburi de fițe și un pasionat al bolizilor care ascund herghelii de cai-putere sub capotă. Oriunde apare, Bozo face un show de zile mari, apreciind viața la superlativ și plecând de la premisa că momentele trebuie trăite la ”capacitate maximă”, fiindcă viața-i scurtă și nu e bine să lași pe mâine tot ceea ce poți face azi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a surprins pe fiul Rovanei Plumb în momente de tandrețe descătușată. Bozo și-a lăsat iubita fără răsuflare, chiar într-o parcare, iar imaginile – pe care vi le prezentăm în exclusivitate – sunt sugestive în ceea ce privește pasiunea care există între cei doi. (CITEȘTE ȘI: VÂLVOIUL BOZO I-A ÎNGHIȚIT PRĂJITURICA IUBITEI ÎNTR-O FRACȚIUNE DE SECUNDĂ!)

Dragostea nu ține cont de loc, de vreme sau de ora arătată de ceasul scump plasat la încheietura mâinii. Iar Bozo se înscrie perfect în acest scenariu universal valabil. Atunci când este vorba despre distracție, este în centrul atenției, însă dacă dorește să-și îmbrățișeze sufletul-pereche se înscrie în categoria bărbaților care lasă deoparte orice reținere.  (VEZI ȘI: BIANCA A ÎNCEPUT SĂ ÎNDESEASCĂ ÎNTÂLNIRILE NOCTURNE CU FIUL MINISTREI DE LA FONDURI EUROPENE

Sărut pasional lângă bolidul de lux

Bozo e ”prins”, iar asta se poate constata cu ușurință. A coborât din mașină, împreună cu Bianca, dar nu-i vine să plece de lângă ea. Motiv pentru care se decide să se bucure de încă un moment ”dulce”, cu atât mai mult cu cât un sărut pasional nu dăunează sănătății. Iar Bianca nu numai că acceptă cu bucurie acest asediu, dar reacționează cu încântare nedisimulată.

Poate că ”vina” o poartă și primăvara, toate sentimentele fiind amplificate, se știe, în această perioadă. Îndrăgostiții nu doresc decât să se bucure unul de celălalt, chiar și într-o parcare. (NU RATA: BOZO I-A ”FURAT-O” LUI CĂTĂLIN DE LA FOCŞANI PE SEXOASA-ROXANA)

Bozo trece la ”atac”, iar iubita nu opune rezistență

Odată asediul declanșat, Bozo este un învingător care își poate savura victoria. Frumoasa parteneră se ”predă”, însă această predare nu are nimic ostentativ sau dramatic în ea. Cei doi sunt rupți de realitatea înconjurătoare, așa că sărutul pasional este cireașa de pe tort. Decorul nu are tușe romantice – asta în cazul în care un bolid de lux parcat alături nu ar putea fi trecut, dintr-o dată, la o astfel de categorie -, dar Bozo și Bianca au devenit din ce în ce mai ”aprinși”, pe măsură ce minutele s-au scurs. (CITEȘTE ȘI: NOUL PRINŢIŞOR DIN DOROBANŢI)

Bozo o lasă fără răsuflare pe ”iubi”

După ce a lăsat-o fără suflare pe ”Iubi”, Bozo a avut parte și de un moment în care privirea partenerei i-a transmis, incontestabil, că s-a aflat pe drumul cel bun, iar sărutul pasional a fost apreciat la justa valoare sentimentală. Punct ochit, punct lovit! O fi Bozo un personaj care face senzație pe unde ajunge – amatorii de distracție prin cluburi știu de ce – dar iată-l  atât de ”cuminte” și de atras de ”Iubi” încât chiar poți spune că dragostea… face minuni, iar în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică. Dacă respectiva are și un vino-ncoa` care poate fi sesizat de la o distanță de ani-lumină – iar ”Iubi” este exemplul perfect -, atunci se poate vorbi despre o adevărată… rețetă de succes. (VEZI ȘI: FIUL DOAMNEI MINISTRU ŞI-A FĂCUT ”TALENTUL” LA O NARGHILEA PE PLAJĂ…)

Privirea iubitei spune totul…

Bozo și-a parcat bolidul de un sfert de milion de euro chiar pe plajă

Nimeni nu contestă faptul că fiul Rovanei Plumb are momente de teribilism în urma cărora apar cel puțin discuții în contradictoriu. Cu mai mult timp în urmă, Bozo a demonstrat că atunci când are chef poate să ajungă cu bolidul atât de aproape de mare, încât valurile să atingă anvelopele.

Răzvan Plumb a postat fotografia respectivă pe unul dintre conturile personale de socializare, iar mulţi dintre prietenii săi virtuali au apreciat-o. “Bozo” este cunoscut în lumea mondenă pentru nebuniile pe care le face, însă cea făcută pe litoral – au spus mulți – le-a întrecut pe toate. Băiatul Rovanei Plumb a simţit nevoia să bage maşina de 250.000 de euro în mare şi nimic nu l-a oprit să-şi ducă la planul la îndeplinire. (NU RATA: BOZO ARE ”STRATEGIA LUI DE PR”! CUM ŞI-A SPĂLAT PĂCATELE FAŢĂ DE…)

Bolidul de lux al lui Bozo a ”pupat” valurile

Cum s-a ales ”recidivistul” Bozo cu o amendă consistentă după ce a depășit viteza legală

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Bucureşti –  în zona Circului – acolo unde era amplasat un echipaj al Poliţiei Rutiere. Mașina de poliție era inscripţionată şi dotată, bineînțeles, cu un aparat radar. Au căzut mulți șoferi în plasa întinsă de polițiștii de la Rutieră, iar printre aceștia s-a aflat și Bozo, așezat la volanul luxoasei sale maşini sport Mercedes, în valoare de 250.000 de euro. Faţă de valoarea maşinii, amenda de cel mult 1.000 de lei aplicată de poliţiştii rutieri s-a dovedit a fi un mizilic. Iar reţeta polițiștilor a fost una clasică – Bozo a fost ”prins în flagrant” cu maşina Poliţiei trasă la umbră. (CITEȘTE ȘI: DOAMNA MINISTRU ŞI-A RECUPERAT ”NORA”)

Fiul Rovanei Plumb a oprit la câteva zeci de metri după semnalul poliţiştilor, semn că viteza de croazieră era apreciabilă. Doi agenți au apărut lângă bolidul de lux al lui Bozo și, după întocmirea procesului-verbal, i-au restituit actele, recomandându-i să conducă cu mai multă atenţie.

Bozo nu se afla pentru prima dată în asemenea situaţie, fiindcă că Poliţia Rutieră l-a prins pe Răzvan de trei ori în ofsaid, după ce acesta a depășit viteza legală cu mai mult de 50 km/h. Prima oară s-a întâmplat pe autostrada București-Ploiești, iar celelalte două ”întâlniri” au avut loc în județele Hunedoara și Constanța. (VEZI ȘI: ROXANA REFUZĂ SĂ SE MAI ÎMPACE CU BOZO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)