Bozo a “fugit” de la izolare cu o blondă mulată. Au sărit calea ferată și…

Publicat: 10/04/2020 | 23:26

Lumea mondenă îl știe de Bozo, mama și toate rudele îl strigă Răzvan. Este prenumele fiului europarlamentarului Rovana Plumb, fost ministru în mai multe guverne. Bozo a făcut, de-a lungul vremii spectacol pe străzile Capitalei sau pe Litoral. Acum, e ceva mai greu. Coronavirus, COVID-19, SARS-CoV-2 sau cum s-or mai numi mutațiile ”virusului ucigaș” i-au restrâns, drastic, spațiul de mișcare. ”Bozo” este izolat la domiciliu, dar găsește portițele, puține, e drept, pentru a-și dezmorți picioarele. A făcut-o chiar la sfârșitul acestei săptămâni, alături de o blondă mulată. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a întânit pe cei doi, cu fețele camuflate de ochelari, la o plimbare în jurul blocului și chiar mai mult decât atât și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: VÂLVOIUL BOZO I-A ÎNGHIȚIT PRĂJITURICA IUBITEI ÎNTR-O FRACȚIUNE DE SECUNDĂ!)

Răzvan Plumb s-a echipat sport, pentru că itinerariul pe care și l-a creionat conducea către o promenadă, uneori chiar în pas alert, prin zona locuinței sale. În plină pandemie de coronavirus, Bozo și frumoasa blondină au fost singurele personaje de pe o stradă până nu demult supra-aglomerată. (NU RATA: EX-CONSILIER DE STAT, VÂNZĂTOR LA TARABA CU PETARDE ȘI ARTIFICII. „NU-I O FAPTĂ RUȘINOASĂ SĂ…”)

Bozo și sexy-blondina au ieșit din izolare

Au ajuns pe calea ferată

La pas, cei doi, mulați din ”cap până-n picioare”, au parcurs câteva sute de metri bune, până au ajuns chiar la …calea ferată! Se întâmpla în zona Băneasa, pe lângă parc, aer curat, clipe minunate și o gură mare de oxigen pentru cei doi. Răzvan și-a aranjat, cu o mișcare hotărâtă, echipamentul strâns de pe el, care părea să îl jeneze, apoi a prins-o, protector, pe blondă, atunci când au urcat pe terasamentul căii ferate.

(NU RATA: SEXY-DANSATOAREA CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA A FOST IUBITA UNUI CELEBRU MANELIST)

Cei doi și-au ”etalat” pasul printre șine, apoi s-au reorientat către cartier. Nu în grabă, pentru că aveau, probabil, declarația pe proprie răspundere în regulă! Ușor, ușor, cei doi au făcut calea-ntoarsă, la fel de lent, pentru că, e lesne de înțeles, clipele sub cerul liber nu sunt la fel ca înainte. Cel puțin, o perioadă. (AFLĂ AICI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!)

Cei doi au ajuns pe calea ferată, de unde se vor întoarce, rapid, în cartier

Peripețiile lui ”Bozo”, înainte de coronavirus

Pe când totul era la ”liber”, Răzvan Plumb mai ieșea în evidență cu diverse „năzbâtii”. ”Bozo” și-a parcat bolidul de un sfert de milion de euro chiar pe plajă, chiar în vara anului trecut. Sunt momentele lui de teribilism. Răzvan Plumb a postat fotografia respectivă pe unul dintre conturile personale de socializare, iar mulţi dintre prietenii săi virtuali au apreciat-o. “Bozo” este cunoscut în lumea mondenă pentru nebuniile pe care le face, însă aceea făcută pe litoral – au spus mulți – le-a întrecut pe toate. Băiatul Rovanei Plumb a simţit nevoia să bage maşina de 250.000 de euro în mare şi nimic nu l-a oprit să-şi ducă la planul la îndeplinire. (VEZI AICI: ILIE NĂSTASE PLANIFICĂ NUNTA ANULUI ÎN IZOLARE: “NE PREGĂTIM, MERGEM MAI DEPARTE! SĂ SCĂPĂM ȘI APOI…”)

A luat amendă pentru viteză

S-a întâmplat pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Bucureşti –  în zona Circului – acolo unde era amplasat un echipaj al Poliţiei Rutiere. Care avea și radar, spre ghinionul lui ”Bozo”. Așezat la volanul luxoasei sale maşini sport Mercedes, în valoare de 250.000 de euro, fiul Rovanei Plumb a fost prins direct în plasa polițiștilor. 1.000 de lei l-a costat distacția pe Răzvan. Fiul Rovanei Plumb a oprit la câteva zeci de metri după semnalul poliţiştilor, semn că viteza de croazieră era apreciabilă. Doi agenți au apărut lângă bolidul de lux al lui Bozo și, după întocmirea procesului-verbal, i-au restituit actele, recomandându-i să conducă cu mai multă atenţie. Nu era pentru prima dată când ”Bozo” juca acest rol!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)