Botez în sufragerie, în plina epidemie de coronavirus! Un grup de pocăiți din Târgu-Jiu au organizat un ritual religios în casă, într-o piscină pentru copii

Publicat: 15/04/2020 | 18:15

Un grup de pocăiţi din Târgu-Jiu s-au botezat în sufragerie, într-o piscină pentru copii. Acțiunea lor sfidează restricţiile impuse pentru prevenirea răspândirii noului virus. Imaginile au ajuns în mediul online și au stârnit numeroase reacții negative.

Protagoniștii ritualului au apelat la această metodă pentru că nu au putut ajunge la  un râu, așa cum cere obiceiul. Ei au fost inventivi și au reușit să improvizeze. Însă acțiunea lor sfidează noile reguli impuse de distanțare socială și pune în pericol sănătatea fiecăruia dintre ei. (CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII! SE LUCREAZĂ LA PESTE 70 DE VACCINURI ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI)

Participanții stau unul lângă celălalt, se ţin de mâini și la un moment dat, un bărbat supraponderal nu mai reuşește să se ridice singur din piscină şi are nevoie de ajutorul altor persoane. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT DIN SUCEAVA A FOST AMENDAT PENTRU CĂ S-A DUS CU MAȘINA LA SPĂLĂTORIE, DEȘI ACESTE DEPLASĂRI SUNT PERMISE: „AGENTUL A ZIS CĂ NU-L INTERESEAZĂ CE ZICE VELA”)

Poliţiştii de la IPJ Gorj s-au autosesizat după apariţia imaginilor în spaţiul public şi au identificat deja o parte dintre persoanele care au participat la ceremonie.