Bote îi ia la bani mărunți pe „foștii” Biancăi + Cu cine se iubește „perla” de 100 mil. € a lui Gigi Becali

Publicat: 27/04/2021 | 21:30

O nouă ediție CANCAN NEWS este doar la un click distanță. Apăsați acum pe butonul PLAY pentru cele mai tari știri despre vedetele din România.

CE SPUNE CĂTĂLIN BOTEZATU DESPRE FOȘTII SOȚI AI BIANCĂI DRĂGUȘANU

Cătălin Botezatu i-a luat la bani mărunți pe foștii soți ai Biancăi Drăgușanu. Cum au fost catalogați doi dintre cei mai importanți bărbați din viața blondei, Victor Slav și Alex Bodi, aflați imediat.

“PERLA” LUI BECALI, ÎNDRĂGOSTIT DE O PUȘTOAICĂ SEXY

La 18 ani, ”perla” de 100 de milioane de euro a lui Gigi Becali a dezvăluit cu cine se iubește! E o puștoaică foarte sexy, care-i face zilele mai frumoase. Să fi cerut Octavian Popescu “binecuvântarea” de la patronul FCSB? CANCAN NEWS vă prezintă imagini cu noul cuplu din fotbalul românesc.

CLUBURILE DE LUX, GATA DE NOI PARTY-URI INCENDIARE DE 1 MAI

Petrecerile de pomină din alți ani par să revină în atenția românilor! Cum se pregătesc marile cluburi de pe litoral, pentru minivacanța de 1 Mai și Paște, vedeți imediat, doar la CANCAN NEWS.

OGICĂ LE-A PUS GÂND RĂU POLIȚIȘTILOR DIN BRAGADIRU

Spaima Loteriei are din nou probleme cu legea! Ogică ne-a făcut declarații în exclusivitate, după ce i-a dat în judecată pe polițiștii din Bragadiru. CANCAN NEWS vă prezintă planul de atac al lui Stelian Ogică împotriva celor care l-ar fi amendat pentru că nu purta mască în mașină.

DIVELE DIN SHOWBIZ ÎNCING ATMOSFERA ÎN PANTALONAȘI MINUSCULI

Vine vara, așa că se anunță cod roșu pe erotism pe străzile din București! Vedetele noastre sunt pregătite să-și etaleze trupurile fără cusur în cele mai minuscule piese vestimentare. Atenție, cardiaci, imaginile noastre vă pot da palpitații mari!