Bossul multimilionar al lui Alex Bodi, reținut pe un aeroport din Franța ”la pachet” cu o brigadă de escorte!

Publicat: 11/04/2020 | 23:21

Șeful lui Alex Bodi și alți doi milionari s-au aflat în centrul unei mega-controverse, pe aeroportul Marsilia-Provence. Împreună cu alți doi afaceriști și trei domnișoare de „distracție”, Joseph ar fi încercat să se „carantineze” într-o luxoasă vilă din sudul Frației, doar că autoritățile le-au dat planul peste cap. Private jet-ul în care se aflau a fost blocat de o armată de polițiști și forțat să se întoarcă din drum. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații și imagini uluitoare. (NU RATA: ”PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR” A RUPT BUCUREȘTIUL ÎN DOUĂ. A APĂRUT CU UN BUGATTI CHIRON DE 4.000.000 €!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de ultima „aroganță” pe care a pus-o la cale milionarul croat cunoscut drept “Prințul criptomonedelor” (NU RATA: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR O ȚINE DE “REZERVĂ” PE…)

Potrivit informațiilor noastre, în cursul zilei de sâmbătă, croatul Joseph și alți doi milionari au fost în prim-planul unui mare scandal. Mai exact, milionarul care l-a școlit în afaceri pe Alex Bodi, împreună cu alți doi afaceriști de top și trei tinere, dintre care două românce, și-au propus să se ”izoleze” într-o vilă de lux din sudul Franței. Dar autoritățile franceze le-au dat planurile peste cap. Cum granițele sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus, private jet-ul în care se aflau aceștia a fost așteptat de o armată de polițiști pe aeroportul Marsilia-Provence, de unde croatul și cei care îl însoțeau își propuseseră să facă o joncțiune și să zboare cu mai multe elicoptere spre vila de lux de pe Riviera Franceză, o proprietate estimată la 50 de milioane de lire.

N-ar fi fost distracție, ci investiție

Avionul în care e afla șeful lui Bodi a fost reținut la sol, dar i s-a permis să decoleze spre Anglia, după ”negocieri” intense, purtate cu Poliția franceză.

Avionul în care se afla șeful lui Alex Bodi a fost întâmpinat pe aeroportul Marsilia-Provence de o armată de polițiști. Sursă foto: dailymail.co.uk

Potrivit dailymail.co.uk, autoritățile din Franța nu le-au permis intrarea în țară pasagerilor aeronavei. Pentru că Joseph & co n-au pășit pe pământul fracez, autoritățile nu le-au aplicat nicio amendă, doar că au fost nevoiți să facă stânga-împrejur și să se întoarcă de unde au venit, mai exact la Londra.

Unul dintre afaceriștii de la bordul avionului privat ar fi susținut, potrivit dailymail.co.uk, că această deplasare a fost organizată cu multe zile în urmă, iar autoritățile au fost informate, drept pentru care le-a acuzat de „prostie”. (CITEȘTE ȘI: SEXY-FIICA PERICULOSULUI TALANU DE LA BRĂILA L-A ZĂPĂCIT PE ”BINEFĂCĂTORUL” BIANCĂI DRĂGUȘANU)

”Nu a fost o vacanță în Franța, ci un proiect mare și o investiție în Franța. Dar acum și pentru viitor s-a oprit”, ar fi afirmat unul dintre milionarii din avion, potrivit presei din Anglia.

Un avion similar cu cel în care se afla croatul Joseph. Sursă foto: dailymail.co.uk

O vilă fabuloasă

Șeful lui Alex Bodi și „brigada” lui urmau să se „carantinze” în una dintre cele mai renumite vile de pe Riviera Franceză, „Alang, Alang”. Vila a fost evaluată la peste 50 de milioane de lire sterline în urmă cu un an, când a fost scoasă la vânzare, iar în perioada de vârf este închiriată pentru 360.000 de lire sterline pe lună.

Vila are opt dormitoare, propria sală de cinema și mai multe terase cu vedere panoramică către Mediterana. Există, de asemenea, o plajă privată, spa, baie de aburi și o piscină interioară și una în aer liber. La parter se află un club de noapte privat, iar casa include și o sală de fitness. Vila este adesea rezervată numai de oameni bogați în timpul verii. Mai mult decât atât, vila în care urma să petreacă “Prințul criptomonedelor” alături de prietenii lui are o atracție aparte printre mogulii filmului, în timpul festivalului de la Cannes.

Sting a cântat în această vilă în timpul unui concert improvizat pentru directorii de muzică care participau la prestigiosul festival. (NU RATA: ÎMPĂCAREA CU BIANCA L-A COSTAT PE ALEX BODI UN CHANEL DE 6.000 €, UN ZBOR PRIVAT DE 25.000 € ȘI… “NU POATE SĂ TRĂIASCĂ FĂRĂ EA, NU DEGEABA A…”)

Vila în care urma să petreacă milionarul care l-a școlit în afaceri pe Bodi. sursă foto: dailymail.co.uk

Afacerea pe care Joseph a creionat-o

Misteriosul Joseph ar urma să dea lovitura în domeniul criptomonedelor, potrivit surselor noastre. Omul de afaceri ar urma să lanseze o nouă monedă în Croația, iar strategia secretă prevede ca ea să urce vertiginos în topul în care Bitcoin este pe primul loc.

Criptomoneda sau criptovaluta  reprezintă un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă-surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată. Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale. (VEZI AICI: ALEX BODI S-A MUTAT ÎN ANGLIA CU ”AMANTA” LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE LA DIVORȚ?! AVEM IMAGINILE CARE L-AU DAT DE GOL!)

Deseori se face greșeala ca moneda virtuală (criptomoneda) să fie considerată o monedă electronică. Conform legii, aceasta nu este o monedă electronică. Astfel, în România, art. 4 lit. f din Legea 127/2011 privind activitatea de emitere de monedă electronică, definește moneda electronică ca fiind „o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, emisă la primirea fondurilor în scopul efectuării de operațiuni de plată și care este acceptată de o persoană, alta decât emitentul de monedă electronică”.

Pe scurt, moneda electronică este varianta electronică a bancnotelor și monedelor, care se poate stoca pe un dispozitiv de plată electronic (e-money). Acesta este folosit, de regulă, pentru a face plăți electronice de mică valoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)