Boss-ul unei rețele private de sănătate, discuție intimă, în parc, cu “șefa banilor”. Au stat pe aceeași bancă, picior peste picior și…

Publicat: 14/06/2020 | 00:05

Discuție intimă în parcul Băneasa, între bossul unei rețele private de sănătate și directoarea de contabilitate, cunoscută în firmă drept “șefa banilor”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Povestea și modul în care s-au întâlnit cei doi sunt, în mod clar, mai puțin convenționale.

(VEZI AICI: BIANCA A ÎNCEPUT SĂ ÎNDESEASCĂ ÎNTÂLNIRILE NOCTURNE CU FIUL MINISTREI DE LA FONDURI EUROPENE. BOZO I-A ”ȚINUT DE URÂT” LA LOFT ÎN LIPSA LUI BODI!)

El, om de afaceri respectat, cu mulți bani în conturi. Ea, o brunetă superbă, pe care mulți masculi și-ar dori-o. Bărbatul este căsătorit, are un copil, dar acest lucru nu-l împiedică să se vadă, pe ascuns, cu cea care este director de contabilitate la business-ul pe care îl conduce.

Recent, CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în zona de nord a Capitalei, în parcul unui binecunoscut restaurant. Prima care a ajuns la întrevedere a fost “șefa banilor”. Înainte de a coborî din mașină, aceasta s-a aranjat și a părut nerăbdătoare să se vadă cu cel cu care a stabilit întâlnirea.

Bossul unei rețele private de sănătate, discuție intimă cu directoarea de contabilitate, în parc

(VEZI AICI: IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A FĂCUT SENZAȚIE LA NUBA CU O ”ARMATĂ” DE DOM PERIGNON! NOTA DE PLATĂ A FOST…)

A urmat o plimbare prin pădure

După aproximativ zece minute și-a făcut apariția și patronul celebrei rețele private de sănătate. Subalterna lui îl aștepta în autoturism. Acesta îi atrage atenția că nu a parcat regulamentar și o ghidează către un loc sigur, care să nu-i atragă sancțiuni.

Omul de afaceri intră, apoi, în parc, urmat de către femeie. Găsește o bancă mai retrasă, pe care cei doi se așază, picior peste picior. Din gesturi, ambii par binedispuși, fără nicio grijă, semn destul de clar că întâlnirea o așteptau de ceva vreme și nu le-a displăcut. Cel care a avut inițiativa și „a răspuns” de voia bună a fost, după toate aparențele, bossul rețelei private de sănătate.

(NU RATA: ”DEVORATOAREA DE PUIUŢI” A AVUT O ÎNTÂLNIRE NOCTURNĂ DUBIOASĂ)

După aproximativ un sfert de oră de stat pe bancă, relaxați, picior peste picior, afaceristul și “șefa banilor” de la firma pe care o conduce au ales să se retragă în pădure, la o plimbare, mai ales că parcul începuse să se aglomereze. Acum, doar ei doi știu dacă întâlnirea a fost una legată de business sau amicală.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)