Boris Johnson, internat în spital la 10 zile distanță după ce a fost infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a premierului britanic

Publicat: 06/04/2020 | 08:00

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat, duminică, în spital, acolo unde i se vor face mai multe teste cu privire la infecția cu COVID-19. Starea lui de sănătate nu s-a ameliorat în ultimele zece zile, de când a anunțat că a contractat virusul.

VEZI AICI: CARE ESTE NOUA LEGE PE CARE O PREGĂTEŞTE RAED ARAFAT! ROMÂNII VOR AVEA INTERZIS TOTAL SĂ FACĂ ASTA

Boris Johnson are, în continuare, febră ridicată, dar și alte simptome specifice coronavirusului, motiv pentru care medicul i-a recomandat să se interneze în spital, ca măsură de precauție, în niciun caz de urgență.

În ultimele 24 de ore am dezvoltat simptome ușoare și am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acum mă autoizolez, dar voi continua să conduc guvernul prin videoconferință, în timp ce combatem acest virus. Împreună vom învinge”, a fost mesajul transmis de Borin Johnson pe Twitter, în urmă cu 10 zile.

CE CATEGORII DE ROMÂNI au voie să plece din țară, în această perioadă. Legea este clară

Inclusiv logodnica gravidă a lui Boris Johnson, Carrie Symonds, a anunțat că a prezentat simptome specifice infecției cu COVID-19,, dar a precizat că nu s-a testat și că, în prezent, se simte bine.

VEZI AICI: ANUNŢUL ŞOCANT FĂCUT DE UN MEDIC DE LA MATEI BALŞ! NU SCĂPĂM DE CORONAVIRUS NICI IARNA VIITOARE: “VA FI MULT MAI GREU”

Marea Britanie a raportat duminică un total de 47.806 cazuri de infectare cu Covid-19 şi 4.934 de decese provocate de Covid-19, cu 621 mai multe decât sâmbătă.