Boris Johnson, infectat cu COVID-19! Mesajul transmis de premierul britanic. “Mă autoizolez, dar…”

Publicat: 27/03/2020 | 13:41

Premierul britanic Boris Johnson este infectat cu coronavirus! Politicianul, deja, s-a autoizolat, însă a precizat că va continua lupta contra COVID-19 prin apeluri video.  

(CITEȘTE ȘI: PRIMARUL ORAȘULUI MIAMI, DEPISTAT POZITIV CU CORONAVIRUS, DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU DIRECTORUL DEPARTAMENTULUI DE COMUNICARE AL PREȘEDINTELUI BRAZILIEI, INFECTAT ȘI EL)

În ultimele 24 de ore am dezvoltat simptome ușoare și am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acum mă autoizolez, dar voi continua să conduc guvernul prin videoconferință, în timp ce combatem acest virus. Împreună vom învinge”, a fost mesajul transmis de Borin Johnson pe Twitter.

GÂNDUL LIVE. Viceprimarul Sectorului 2, anunț despre Piața Obor: „Dacă nu se păstrează măsurile de distanță socială o vom închide”

578 de morți în Marea Britanie

Cel mai recent bilanț, prezentat joi, arată că numărul persoanelor care au murit din cauza COVID-19 în spitalele din Marea Britanie a crescut cu 115 într-o zi, ajungând la 578. Este cea mai mare creştere a deceselor în ţară, de la începutul epidemiei.

NU RATA: LA CE DISTANȚĂ DE CASĂ TE POȚI DEPLASA ÎN TIMPUL CRIZEI CORONAVIRUSULUI. CE ÎNSEAMNĂ ”ÎN APROPIEREA LOCUINȚEI”

Joi dimineaţă, conform datelor oficiale, 11.658 de persoane din cele 10.,866 testate au fost confirmate cu acest virus. Potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins, în prezent au fost înregistrate în lume 510.108 cazuri de persoane infectate cu Covid-19, iar 22.993 au murit.