“Bombardierii” lumii interlope s-au săturat de izolare și vor război. „Bravo, Hunedoara, luați exemplu, așa…”

Publicat: 19/04/2020 | 23:30

Tot mai mulți membri ai lumii interlope, majoritatea foști sportivi de performanță, au început să posteze, pe site-urile de socializare, mesaje care instigă la încălcarea ordonanțelor militare. O parte dintre aceste comentarii au fost susținute, în mod public, inclusiv de temutul luptător „Minerul” Pârtea, care, cel puțin până acum, s-a ținut departe de lumea interlopă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate detaliile. (VEZI AICI: Scene șocante în Hunedoara. Polițiștii, alungați cu pietre din cartier)

Ordonanțele militare care îi țin în casă pe români au început să afecteze – din punct de vedere economic – și afacerile lumii interlope. Ca urmare, din ce în ce mai mulți foști sportivi de performanță, care provin din sfera sporturilor de contact, au început, în ultima vreme, să critice public măsurile de distanțare socială, pe care le consideră un adevărat sabotaj îndreptat împotriva cetățenilor.

CORONAVIRUS. Alertă la Penitenciarul Giurgiu. Un angajat a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și internat de urgență la „Victor Babeș”!

„Sacul se duce la fund”

Scenele violente de la Hunedoara nu i-au lăsat indiferenți pe „bombardieri”

În plus, invocă și dreptul constituțional la libera deplasare, fără să ia în calcul că acesta a fost îngrădit tocmai prin declararea stării de urgență. Dar pentru „bombardieri”, acestea sunt doar amănunte. Ei văd, așa cum spune unul dintre ei, că „sacul se duce la fund”, iar cu acest lucru nu este de glumit.

Reacțiile de acest gen au fost încurajate și mai mult de incidentele de la Hunedoara, unde mai multe persoane au sărit în sprijinul unui bărbat abordat de polițiști și au aruncat cu pietre în oamenii legii.

„Trezirea, oameni buni, este singura soluție, luați-vă țara înapoi de la sataniștii ce o conduc spre ruină, o să vă omoare încet dar sigur, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a scris un bărbat pe Facebook, legat de acest incident. (NU RATA: Unul dintre cei mai periculoși interlopi din Ilfov, suspectat că și-a omorât iubita)

„Bravo, HUNEDOARA, așa trebuie făcut în toată țara cu jegurile astea”, a scris și Ion I., un alt fost sportiv.

PAȘTE. Un polițist rutier din Brașov, mesaj pe Facebook, purtând o mască de iepuraș. Povestea emoționantă din spatele fotografiei

Reacțiile violente, monitorizate

La Hunedoara s-au derulat scene violente între forțele de ordine și mai mulți nemulțumiți

Scandalul de la Hunedoara nu l-a lăsat indiferent nici pe luptătorul Mineru Pârtea, care a reacționat și a menționat: „Da și acum intră peste ei cu mascații cu toate trupele e jale acum”.

Iar la aceste comentarii se adaugă și reacția unui fost bodyguard de lux, actualmente lider al unui grupări de motocicliști și voluntar al Patriarhiei pentru Noaptea de Înviere, care consideră că restricțiile de circulație reprezintă doar o diversiune, o acțiune de prigonire a creștinilor care își are rădăcinile tocmai în Nigeria și care este practicată, în România, la nivel de politică de stat.

ANCHETĂ. Cimitirele din Râmnicu Vâlcea, luminate de Înviere cu 18.000 de lumânări. Poliția anchetează cazu

Potrivit unor surse judiciare consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, aceste reacții care au apărut în spațiul virtual au fost monitorizate și de autorități, care s-ar fi temut ca, de Paște, să nu existe unele manifestări violente. De aici și mobilizarea fără precedent, în condițiile în care, potrivit unui anunț oficial făcut de Ministerul Afacerilor Interne, au fost „în priză” peste 23.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și pompieri. (CITEȘTE AICI: Bebino vrea la mama! Motivul este…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)