Bomba sexy a Timișoarei și-a asumat relația cu sportivul care juca “la dublu”

Publicat: 25/12/2020 | 22:05

De sărbători, fosta soție a lui Cristian Daminuță nu a mai rezistat. Bomba sexy a Timișoarei și-a asumat relația cu sportivul, care, până de curând, a fost acuzat că este implicat într-o complicată „combinație”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroase ce o au în prim-plan pe fosta doamnă Daminuță.

Iasmina Halas și-a asumat, de Sărbători, relația cu musculosul din Timișoara, care până de curând părea că e implicat într-un trio amoros. După cum se poate observa în imagini, Iasmina Halas pare că și-a găsit liniștea sufletească în brațele sportivului. Contrar tutror speculațiilor, blondina pare că e mai amorezată mai mult ca niciodată de noul partener. (CITEȘTE ȘI: EX-SOȚIA FOTBALISTULUI DE NAȚIONALĂ S-A POZAT GOALĂ-PUȘCĂ LA SOLAR, IAR IMAGINILE AU AJUNS LA NOI)

Iasmina Halas a dat-o pe față cu sportivul din Timișoara

În rolul de ”pofta inimii”?!

Potrivit surselor noastre, fosta soție a lui Cristian Daminuță pare să fie implicată într-un „trio” sentimental. Din câte se pare, sportivul în brațele căruia Iasmina susține că și-a găsit liniștea sufletească ar juca la două capete. După cum afirmă unele surse din anturajul acestuia, bărbatul ar fi implicat într-o relație extrem de serioasă. Mai mult decât atât, tânăra, de existența căreia Iasmina Halas susține că n-ar fi știut, ar fi însărcinată în primul trimestru cu sportivul.

Astfel dacă iubita „paralelă” îi va oferi sportivului un moștenitor și va deveni, potrivit unei melodii celebre, ”mama la copii”, Iasminei Halas i-ar rămâne, probabil, doar rolul de ”pofta inimii”.(DETALII AICI)

Iasmina Halas, bomba sexy a Timișoarei, pictorial incendiar

Reacția Iasminei Halas

Iasmina Halas a reacționat după ce iubitul ei a fost acuzat că “joacă la dublu”. Blondina a declarat că zvonurile potrivit cărora s-ar afla într-un trio amoros n-ar fi adevărate.

„Suntem tineri, nu există copii la mijloc, nu există nimic, nu există complicații de genul. Cum eu sunt o femeie libereă și el este un bărbat liber, nu se pune problema. Răutățile sunt la ordinea zilei, nu o să mă mire că apare unul care spune că e el căsătorit cu mine”, a declarat Iasmina Halas.

A avut gânduri suicidare

În trecut, Iasmina Halas a avut parte de mai multe momente dificile. A divorțat de fostul star al formației din Ștefan cel Mare, a pierdut o sarcină, iar tot ce a urmat a condus-o pe calea depresiei, ba chiar a gândurilor suicidare.

Nu mai am gânduri de sinucidere, sunt foarte bine. Am trecut peste cu credinţă în Dumnezeu, cu familia mea şi cu ciocolată. Am avut mai multe proiecte. Nu am iubit, dar aş vrea să am. Vreau să mă reîndrăgostesc. Singurul lucru pe care mi-l doresc de la un bărbat este să mă iubească”a mărturisit blondina, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.