Bombă pe piața media! Fostul prezentator de la Pro TV a semnat cu Kanal D

Publicat: 10/01/2020 | 10:57

Kanal D a realizat una dintre cele mai surprinzătoare mutari din piața media din țara noastră, obținând semnătura unuia dintre cei mai apreciați prezentatori TV.

Dan Cruceru, blogger de renume și fost prezentator și realizator la Pro TV, Acasă TV și Prima TV va prezenta noua emisiune-concurs / reality-show de la Kanal D, Survivor România. Aceasta este, totodată, revenirea lui Cruceru pe „sticlă”, după o pauză de mai bine de cinci ani, în care s-a ocupat exclusiv de propriul blog, intitulat „TatiCool”.

Sunt nerabdator să îi cunosc pe concurenți, vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană. Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce iți ofera natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare„, a declarat Dan Cruceru, plin de optimism.

Așteptat cu mare interes, show-ul Survivor România va debuta în curând la Kanal D. Până acum, emisiunea și-a aflat concurenții „vedetă”, iar dintre aceștia îi amintim pe: Augustin Viziru, Ruby, Elena Ionescu (fost solistă Mandinga) sau fostul fotbalist Mihai Onicaș (Steaua București și U Cluj).