Bombă! Mircea Radu se întoarce la televiziune. Cu ce post TV a semnat: Pro TV, Antena 1, Kanal D sau TVR

Publicat: 10/12/2019 | 10:45

25 de ani de televiziune și 2 ani de pauză. Asta se poate spune, în primul rând, atunci când vorbește despre apreciabila carier[ TV a lui Mircea Radu. Și-a dorit foarte mult să revină pe ”sticlă”, ]n ultima vreme, iar cei care-i așteptau ]ntoarcerea au primit și răspunsul așteptat.

Mircea Radu revine la TVR. Este pregătit pentru o nouă emisiune pe care postul public o are în producție, formatul recent achiziționat „Down the road. Aventura”. Emisiunea va fi difuzată începând cu data de 23 decembrie. Timp de opt zile, Mircea Radu îi va însoţi pe cei opt tineri cu Sindromul Down, aceștia fiind personajele principale în noul reality-show.

”Am primit un telefon și mi s-a spus: Hai să ne întâlnim, să vorbim ceva!. Ne-am întâlnit, propunerea a venit din partea unei persoane a cărei experiență o știam și o apreciam, am văzut trailer-ul, am zis . Am fost foarte mândru că este un proiect nou nouț, că Televiziunea Română nu copiază proiecte aflate pe alte televiziuni și încearcă ea să facă ceva nou. Și toate chestiunile astea m-au făcut să zic: . a declarat Mircea Radu pentru viva.ro.

”Călătoria vieții mele”

Mircea Radu mai spune că emisiunea… va fi un ”hit”. Dar intuiește și că telespectatorii vor iubi acest program difuzat de TVR, fiind vorba despre aventura unor tineri care vor pleca într-o călătorie cu totul specială. ”De la bucurie la tristețe, de la reținere la voință și curaj”, spune Mircea Radu.

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona. Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a declarat Mircea Radu.