Bombă la Pro TV! Tudor Chirilă și Irina Rimes se iubesc în secret?! Florin Călinescu i-a dat de gol: „Am intrat la Chirilă, m-am uitat în oglindă și am văzut-o pe Rimes”

Publicat: 25/02/2020 | 08:47

Florin Călinescu, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Iată, se poate spune, un trio formidabil, chiar dacă Irina – ambasadoarea Zilei Brâncuși – a reușit să își atragă destule antipatii, în mediul online și nu numai, prin declarațiile făcute.

Sezonul 10 al emisiunii ”Românii au Talent” a adus, din nou, în prim-plan, numere extraordinare, emoții și tensiune. Însă nu pot fi ratate nici dialogurile de la masa juraților, acolo unde Florin Călinescu nu ratează niciun moment pentru a mai spune ceva… memorabil. Iar de data aceasta l-a luat în colimator pe Tudor Chirilă de la ”Vocea României”. Însă din ”scenariu” nu a lipsit… Irina Rimes, iar de aici până la speculații delicioase nu a mai fost decât un pas.

”Stau în cabină, singur, și mă apucă așa, niște chestii. Și zic ce-i cu cabina asta? E bântuită? Nu, zice, asta-i a lui Chirilă, de obicei, la Vocea României. Pleacp wc-ul singur, chiuveta, dușul face singur așa, ca o cobră. Nu știu, zic, îmi bag… chemați un preot. Și-un doctor. Să mor eu, mă uit în oglindă și o văd pe… Rimes”, a spus Florin Călinescu, spre amuzamentul juraților.

Irina Rimes, hemoragie internă: ”Îmi pare rău, anule…”

Irina Rimes a trecut, în noaptea de Revelion, printr-o intervenție chirurgicală, din cauza unei hemoragii interne. Imediat după ce s-a recuperat, Irina Rimes și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a povestit totul despre momentele grele prin care a trecut.

”Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăt din ele sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca să învăț ceva. Puteam sa învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, le-a povestit Irina Rimes fanilor, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook.