Bombă la Pro TV! Siena Vușcan a primit un Golden Buzz inutil de la Andra Măruță la Românii au Talent?!

Publicat: 08/04/2020 | 09:21

Lovitură la Pro TV! Siena Vușcan, una dintre marile favorite de la Românii au talent în cursa pentru cei 120.000 de euro ar putea să fi promit degeaba Golden Buzz-ul de la Andra Măruță! În cele ce urmează vă vom relata în detaliu de ce s-a întâmplat acest lucru și de ce a ajuns concurenta să nu mai poată participa în show-ul de la Pro TV.

Siena Vușcan, copila de numai 10 ani a impresionat juriul de la Românii au talent și, fără să stea pe gânduri, la finalul numărului a primit Golden Buzz din partea Andrei Măruță, calificându-se direct în semifinalele concursului. Cu toate acestea, există șanse ca Siena să nu mai poată participa. Motivul? Din cauza coronavirusului.

Deși a luat Golden Buzz din partea Andrei Măruță, Siena nu va mai putea participa în semnifinale dintr-un motiv simplu: coronavirus! Copila de 10 ani locuiește împreună cu părinții ei în orașul Huangdao, extrem de afectat de epidemia de Covid-19. Deși se află acum în țară – locuind în Turda, cu bunicul ei – „chinezoaica” de 10 ani care a impresionat o țară întreagă ar putea pierde șansa de a participa în semifinalele Românii au Talent, care, cel mai probabil, nu se vor mai ține din cauza ordonanțelor militare și, în general, a interdicțiilor impuse de starea de urgență din România.