Bombă la Insula Iubirii! Denisa l-a înlocuit pe Adrian „Cluju` number one” cu un fost concurent de la Puterea Dragostei! Șatena a făcut publică prima imagine cu ea și iubitul

Publicat: 23/04/2020 | 14:23

Bombă la Insula Iubirii! Denisa, concurenta sezonului 5 a dat uitării relația cu Adrian, cel care s-a făcut de râs la Antena 1 prin comportamentul său și s-a cuplat cu un tânăr musculos! Mai mult, Denisa a făcut deja publică prima imagine cu ea și noul iubit!

Denisa de la Insula Iubiri iubește din nou! După ce a spus adio relației eșuate cu Adrian, cel care a făcut-o de râs în Thailanda, fosta concurentă de la Antena 1 s-a cuplat cu un tânăr musculos alături de care trăiește deja o poveste de iubire!

Dovada? Fosta iubită a lui Adrian deja s-a afișat cu bărbatul care i-a făcut inimioara să bată din nou și chiar a făcut publică prima imagine cu ea și noul iubit! Pe lângă faptul că se potrivesc de minune, cei doi se și înțeleg foarte bine, căci petrec mult timp împreună. Surpriză, căci noul iubit al Denisei, Andrei, a fost concurent la Puterea Dragostei sezonul 2 și este de profesie instructor de fitness.

Denisa de la Insula Iubirii, alături de noul ei iubit, fost concurent la Puterea Dragostei

Denisa și Adrian, parcurs controversat în Thailanda

Denisa și Adrian au venit la Insula Iubirii cu o relație extrem de stabilă și erau convinși de faptul că nimeni și nimic nu poate destrăma ceea ce avea ei. Cu toate acestea, rămas singur, fără iubită în resortul de lux din Purimuntra, Adrian a căzut în ispită cu Maria Ilioiu după numai 5 ore în compania roșcatei. Pe de altă parte, Denisa și-a manifestat încă de la început afinitatea pentru Andi, cu care s-a și sărutat de multe ori și a avut și câteva scene mai…picante, pe un șezlong și în patul din camera sa.

Într-un final, la bonfire, cei doi au plecat separați din Thailanda, dar odată ajunși în România, s-au împăcat și au mai funcționat împreună câteva luni. Acum, se pare că fiecare este pe drumul lui și dacă Denisa și-a găsit deja o altă iubire, Adrian continuă să se afișeze singur.