Bombă la Insula Iubirii de la Antena 1! Bogdan, cel mai controversat personaj, gata să ajungă la altar? Imaginea care l-a dat de gol

Publicat: 05/06/2020 | 16:58

A venit în Thailanda și a reușit să șocheze pe toată lumea prin comportamentul său, însă acum se pare că s-a schimbat complet! Este vorba de Bogdan, unul dintre cele mai controversate personaje, care, pesemne că se pregătește să ajungă la altar. Sau, cel puțin, asta ne dă de înțeles iubita lui…

După participarea la Insula Iubirii, Bogdan s-a schimbat extrem de mult. Din personajul controversat din Thailanda, s-a transformat într-un bărbat asumat și responsabil, iar la ceva timp de la despărțirea de Gia, fostul concurent de la Antena 1 s-a cuplat cu o tânără pe nume Ana, alături de care se pare că are o relație foarte frumoasă și stabilă.

NU RATA – LOVITURĂ DURĂ PENTRU CATI DE LA INSULA IUBIRII! CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU FOSTA CONCURENTĂ DE LA ANTENA 1

Bogdan de la Insula Iubirii se pregătește de nuntă?

Un detaliu care a atras atenția tuturor internauților a fost o fotografie postată de Ana, iubita lui Bogdan, în care tânăra își etalează un superb inel, primit de la fostul concurent de la Antena 1.

Bogdan de la Insula Iubirii s-a logodit cu iubita lui

Mai mult, cei doi au postat numeroase fotografii împreună pe rețeaua de socializare de-a lungul relației lor, dând de înțeles, în acest fel, că sunt foarte apropiați și se iubesc extrem de mult.

CITEȘTE ȘI – DIANA CONSTANTIN DE LA „INSULA IUBIRII”, MĂRTURII DESPRE VIAȚA SENTIMENTALĂ. „AM AJUNS SĂ FIU JIGNITĂ, MI-AM PRIMIT LECȚIA DE VIAȚĂ!”

La Insula Iubirii, Bogdan a fost unul dintre cele mai controversate personaje. Încă din prima zi a venirii sale în Thailanda, acesta s-a avântat în tot felul de jocuri sexuale și și-a încercat norocul cu majoritatea ispitelor de la Purimuntra, spunându-le cam aceleași lucruri la fiecare în parte și ajungând, într-un final, tot la subiecte cu conotații sexuale.

La bonfire-ul final, Bogdan și Gia au decis să meargă pe drumuri separate și să-și vadă de viața lor în continuare, unul fără celălalt.