Bombă la Acces Direct! Vulpița a anunțat divorțul de Viorel și a recunoscut că e agresiv cu ea: „ M-a amenințat”

Publicat: 15/04/2020 | 14:10

Între Vulpița și Viorel au avut loc numeroase episoade complicate, dar se pare că de această dată, Veronica Stegaru nu vrea să mai dea înapoi și, în direct la Antena 1, aceasta a anunțat că își dorește cu orice preț divorțul de Viorel. Motivul? Faptul că acesta este agresiv și că, în ultima perioadă se poartă extrem de urât cu ea, lucruri la care se adaugă, în peisaj, și dansatoarea Emy.

Dacă la începutul căsniciei lor Vulpița era cea care îl înșela pe Viorel, se pare că acum roata s-a întors. Văzându-se în Capitală și puțin băgat în seamă de dansatoarea Emy, lui Viorel i s-au cam urcat…fițele la cap, motiv pentru care soția lui, Vulpița, nu vrea să mai fie alături de el în această relație.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, ÎN LACRIMI DUPĂ CE ȘI-A SURPRINS SOȚUL ÎN TANDREȚURI CU O ARTISTĂ DE LA NOI: “AM ZIS CĂ POATE NU O ATINGE”. DE CINE S-A AMOREZAT VIOREL STEGARU

Mai mult, Vulpița a spus în platoul emisiunii Acces Direct că Viorel a devenit agresiv verbal cu ea și că a amenințat-o și a punctat faptul că s-au întâmplat lucruri și mai grave, pe care nu le poate mărturisi decât în spatele camerelor. În tot acest timp în care Veronica Stegaru plângea pe canapea, Viorel se distra și dansa alături de noua lui feblețe, dansatoarea Emy, la protocol.

„Am luat hotărârea, vreau să merg la divorț! Nu mai vreau să trăiesc cu el. Nu-l mai iubesc, nu mai vreau cu el. Colegii de aici știu tot, e altceva, nu vreau să vă spun. Mi-a zis să nu mai vprbesc cu părinții mei.

VEZI ȘI – VULPIȚA, UMILITĂ DE MIRELA VAIDA, LA ACCES DIRECT! CE A PUTUT SĂ-I SPUNĂ PREZENTATOAREA CARE A FĂCUT-O FAIMOASĂ

Pe o parte îl iubesc, pe altă parte nu. Știu eu din ce cauză nu-l mai iubesc. Eu nu sunt bine primită în familia lor…mă descurc și singură, văd eu ce fac, îmi găsesc de muncă. Copilul în las la soacră, că eu nu am posibilitate. De data asta s-a pus punct…M-a amenințat. Nu îi place ce-i gătesc…Nu mai pot să trec peste. Am luat decizia, doamna Mirela. Viorele, de azi înainte nu mai fac nici mâncare, s-a încheiat între noi. Pa! Nu mai simt nimic pentru tine. Nici nu vreau să te mai văd. Știi ce ai făcut aseară, dar nu vreau să zic” a spus Vulpița, la Acces Direct.

Revenit pe canapeaua din platoul emisiunii, Viorel s-a arătat a fi extrem de indiferent la lacrimile și suferința soției sale și a spus că e mult mai bine că aceasta nu-l mai iubește și își dorește divorțul.

 „Cu atât mai bine, dacă nu mai simți nimic pentru mine. Dacă ea a hotărât așa, să nu se mai schimbe” a spus și Viorel, cu zâmbetul pe buze.